Publisitet/media

Natt&Dag-prisen 2011!

Hurra, butikken vår er nominert til beste mote/shopping i Trondheim i 2011! Også så superkoselig anmeldelse vi fikk! Dette var en glitrende nyhet i januarmørket, og jeg og Ida føler vi fikk både ny giv og et klapp på skuldra med dette. Nå skal vi brette opp ermene og gjøre butikken enda bedre - vi har nemlig noen små og store oppussingsplaner på lur utover våren. Og inntil da kjører vi på med noen januar-knalltilbud! Akkurat nå er det Hurra-pris på en mengde møbler, bilder og stålamper, fortsatt noen fine skatter igjen. Nyheter og hva som kommer på tilbud videre får du vite på vår Facebook-page, gå inn og lik oss da? ♥

Ønsker du å stemme oss frem i Natt&Dags kåring? Stem her :o)
Prisen deles ut under Trondheim Calling på Byscenen fredag 27.januar.

Småkjolene mine på TV :-)På tirsdagens God Morgen Norge-sending var det to små tupper i mine kjoler! Inga (7) og Silja (5) deltok på Eplas juleversted, sammen med mamma eplagründer Siw, og to flinke bloggere. Kjolene ble dessverre ikke nevnt spesielt i sendingen, men det var kjempestas å se dem på TV uansett :-D søte jenter da!
Så fint å matche strømpebuksa i samme farge som armene!

Inga i Kjole #174 og Silje i Kjole #177.

Ida Victoria
har jeg fulgt med på lenge, så det var gøy å se henne "live" også! Syns de julekulene av gjenbrukte heklebrikker er så fine :-)

Miljøvennlig julepynt av kartong hos Mr.Melk :-)i slutten av november fikk jeg et artig oppdrag fra selveste Mr.Melk! Han ville at jeg skulle lage julepynt av melkekartonger, og sende med bilder og fremgangsmåte. PDF-oppskriftene mine kan du nå finne og laste ned gratis fra Mr.Melks Facebookside, som forøvrig har over 100 000 fans! Jeg har ikke TV så jeg har gått glipp av reklamefilmene med denne kjekke fyren ;-) Men har sett noen klipp på nett da! Kos dere med juleversted!

Dagens eplafavoritt på kk.no og seher.no!

Idag er damekjolene mine favorittKK.no og Se og Hørs nettside seher.no! Midt mellom herlig kjendisnytt om Brad pitt og tips til hvilke sko som er in :-D Skulle bare ønske jeg hadde tjue damekjoler på lager nå!På KK er det utformet som en annonse, mens på seher er det en spennende nyhet.
Jeg liker det :-D

Mer om Designspirer 2011

Her kommer et gratulasjonsinnlegg og minipresentasjon av de 6 nominerte til Designspirer 2011. (Teksten er hentet fra Designspirers FB-side) GRATULERER TIL DE NOMINERTE :-D


Stasjon for redesign av møbler
Stasjon tar utgangspunkt i noe studenter og andre kreative sjeler har gjort i en årrekke - redesign og gjenbruk av gammelt interiør - men tar gjenbruk et skritt videre gjennom et godt og tydelig forretningskonsept. Stasjon er et svært sympatisk prosjekt i et forbruker- og økoperspektiv.Sptzbrgn for bunadsslips
Sptzbrgn er et særdeles godt og gjennomarbeidet konsept basert på en svært enkel idé. Med utgangspunkt i bunadsmønstrenes komplekse ornamenter har de greid å skape et enkelt, nesten minimalistisk uttrykk. Her forenes norsk kulturarv og nyskaping, og designbyrået har på kort tid blitt en synlig aktør på markedet.Ablemagic for spilluniverset Spintrip
I en verden full av dataspill har ablemagic skapt et unikt, suggererende og kjønnsnøytralt univers, der historiene ikke benytter voldelig dramaturgi slik mange andre dataspill ofte gjør. Dette er særpregede, gjenkjennbare og visuelt lekkert utformede karakterer som får liv via en spennende historie i et troverdig univers.Heimlaga heklekolleksjon
"Glømme du huva bli du forkjøla, å bli du forkjøla så bli du hæs, bli du hæs så må du kvisker, å den som kviskre den lyg, å om du lyg må du i fængsel, å havne du i fængsel bynne du å knark, å om du bynne å knark så dør du- så itj gløm huva!?. Heimlaga er et sjarmerende prosjekt som siden 2008 har brukt sosiale medier på en overbevisende måte i merkevarebygging og markedsføring.Riot Factory for konsept og grafisk design
Riot Factory er et uavhengig plateselskap drevet med entusiasme - noe som også formidles gjennom det visuelle uttrykket. En god og variert stab sørger for helhetlige konseptløsninger for artistene. Plateselskapet har allerede bidratt til å gi nye trønderske band som Pelbo og Dråpe en egenartet identitet.Ingrid Riddervold Design for redesign
Med enkle grep gir Ingrid Riddervold oss stadig nye overraskelser på hva ting kan være, brukes til eller bli. Hun tar utgangspunkt i en bortimot utømmelig kilde av råmaterialer og skaper nye produkter av brukte - og gjerne uventede - ting og tekstiler. Det være seg lommebøker, smykker eller barneklær.

:::

Nå har de også åpnet slusene for avstemningen til Folkets Pris (25 000,-), som avgjøres ved avstemning på Facebook og i salen på Designspirer-kvelden 19.oktober. Lykke til alle sammen :-)

Designspirer 2011!

Ingrid Riddervold Design er én av seks nominerte til Designspirer 2011!

Designspirer er en prisutdeling fra NTNU i samarbeid med NTE og Sparebank1, hvor de hvert år deler ut hele 150 000 kr til en stor eller liten entreprenør med fokus på estetikk, design og merkevarebygging. Prisen skal være med å fremme trøndersk design. Prisutdelingen foregår på Dokkhuset 19.oktober, og jeg og de fem andre får presentere oss før vinnerne kåres. Det er én hoverpris på 100 000, én Næringslivets pris på 25000 og én Folkets pris på 25000kr. Hvem som vinner Folkets pris er det selvfølgelig folket som bestemmer, og dette vil avstemmes på facebook og i salen på prisutdelingen. (jeg kommer tilbake og pusher info om hvordan dere kan stemme på meg, hehe ;-))

Jeg syns det er så fantastisk stas å være plukket ut!

HURRA :-D

Celebert besøk!I dag var denne karen hjemme hos oss! Jeg og Hans Petter var med på Oppgrader, og om noe ble oppgradert får dere se på TV 2 rundt juletider ;-) Det var veldig spennende, skummelt, morsomt og hyggelig!

Natt&Dag!

Et tema jeg er opptatt av, er små uavhengige nisjebutikker. Kanskje ikke så rart ettersom jeg driver en selv ;-) Den siste tiden har mange av disse forsvunnet fra bybildet, og Natt&Dag spør hvem som har ansvaret. Butikkene selv, forbrukerne eller politikerne? Mange vet hvor tøft det er å starte opp noe eget, og jeg syns det skulle vært flere støtteordninger. Hva med feks halv skatt første året (man er som oftest oppe i minst 40% skatt uansett om lønna bare er 5000kr, og i tillegg er det 20% moms). Eller en slags oppstartshusleie, gratis eller sterkt redusert? 20% av byens næringslokaler står nå tomme. Det er heller ikke uvanlig at butikkeiere må ha en deltidsjobb i tillegg på toppen av gründerjobben - og gründere har vel aldri blitt beskylt for å ligge på latsia? ;-) - bare for å få noen skarve kroner til mat og husly.

Jeg var så heldig å få være med og svare på Natt&Dags spørsmål til denne artikkelen! :-D
Som dere ser syns jeg forbrukeren bør vite sin besøkelsestid. Men gode forslag til politikerne er gratis buss i helgene, flere parkeringsplasser og flere andre kulturtilbud. Trekk folk til midtbyen fremfor city syd.

Hva synes du, og er du bevisst på hvor du selv legger igjen pengene?

Kartonglommebøkene mine i Lev Landling!I forrige utgave av Lev Landlig har de skrevet om kartonglommebøkene mine! :-D Kjempestas! De sendte meg noen spørsmål og slikt tidligere i sommer, og har lagt med link til nettbutikken min, sånt setter man pris på! Lev landlig har ca 90 000 lesere og skriver mye om interiør, livsstil, hage, mat og slikt, veldig hyggelig blad syns jeg.

Adressa Hjem på besøk!

For litt siden fikk jeg trivelig besøk hjemme av journalist og fotograf fra Adressa Hjem, noe som resulterte i en stor reportasje! Utrolig stas :-D Her er avisa på nettet også!På trykk i Adressa Hjem :-D

På fredager kommer Adressavisa med bilaget Hjem. Og rett der på side 3 fikk jeg sannelig øye på noe velkjent: Tre bilder fra min nettbutikk, i godt selskap med bla. den flotte butikken Ruth66. Kjempestas :-D Tok ikke mange timene før en kunde snappet opp kassettpengepungen, men jeg har flere her for dem som ønsker seg :-)

Å, det er så gøy å være på trykk :-D

Portrettintervju i Under Dusken!

Forrige fredag fikk jeg besøk hjemme av to søte studenter fra Under Dusken :-) Atli skrev intervju og Christina tok mange morsomme bilder ;-) Var litt spent på hva de kom til å skrive, men syns artikkelen ble ganske bra! Hvis du vil lese bladet kan det lastes ned gratis her. (Intervjuet mitt er på side 34.)

Under Dusken er Trondheims eget studentmagasin, som produseres på frivillig basis av ca 60 studenter, og har eksistert siden 1914! De utgir 16 utgaver i året, med et opplag på 10 000, og ca 20 000 lesere. Veldig god reklame for meg med andre ord :-) Og kjempehyggelig at de ville skrive om meg! Stas :-D
Er ikke kjent for å være så selvhøytidlig heldigvis ;-)

Prydelig, et nytt magasin :-)

Nei, det er ikke et magasin fra butikkollektivet mitt Pryd, men fra to damer som heter Caroline og Åshild! :-) De har gjort det som jeg og grafisk-design-vennene mine har snakket om i årevis, nemlig å gi ut et helt eget blad! Hurramegrundt så gøy! Bladet inneholder det de selv ville lese om, og det ville sannelig jeg og! Loppefunn, DIY-prosjekter, gavetips + innpakkingstips, fargetemafester, retrokjoler og en hjemme-hos-reportasje. Og ikke nok med det! I sommer spurte de om jeg ville dele noen av mine loppemarkederfaringer til bladet. Her er det på trykk! Stas :-D

Under her finner du flere bilder fra bladet, og vil du lese mer anbefaler jeg å spandere 45 kroner på blekka! Den er i stort format som en helgeavis, mye kos for pengene, også støtter du opp om slike små prosjekter :-)


Mye inspirasjon, og her var det et gulvteppe man kan flette selv av gamle dynetrekk! Absolutt et prosjekt jeg skal prøve meg på. Oppskrift får du i bladet :-) Besøk prydelig.no hvor de har litt smånips til salgs, og kjøp Prydelig magasinet!

Intervju på epla.noEpla er Norges svar på Etsy, og stedet hvor jeg har nettbutikken min. Nå har de plukket ut meg som Ukens Selger! Staaaas! :-D Intervjuet kan du lese her, og om noen lurer på noe annet er det selvfølgelig bare å spørre :-)

Dagens forelskelser på epla.no

I dag var det mine forelskelser som prydet forsida av epla.no :-D Kjempegøy! Alle som vil kan sette sammen slike favoritter og maile dem til siw@epla.no, så kanskje de kommer på forsida en dag!

Se og Hør anbefaler Pryd!For et par-tre uker siden fikk jeg hyggelig besøk i butikken på Bakklandet. Se og Hør var i byen for å lage en reiseguide om Trondheim, og journalist Torild Moland tok seg tid til både å prate og handle litt på Pryd :-)

"På Bakklandet finner du også Trondheims mest alternative butikker, som kooperativet Pryd der syv kunstnere selger sine egne varer. - Folk senker skuldrene og tar det mer med ro her på Bakklandet, sier Ingrid Riddervold som lager gjenbrukskunst."

Hihi, stas!!
Artikkelen var på trykk i gårsdagens Se og Hør Weekend, som har over 600 000 lesere hver uke :-)

Omtale på Femelle.no!"Femelle er et nettsted som bruker så å si kun bloggskribenter, og nettmagasinet fokuserer hovedsaklig på unge kvinner som målgruppe."

Jeg hadde ikke hørt om dette nettmagasinet før nå, men har allerede vært inne og lest endel av artiklene. Det syns jeg var en ganske original idé, å lage et magasin basert på blogging! Jeg opplever ihvertfall at blogg er undervurdert i forhold til feks å nå nye kunder. Jeg fikk melding om at de hadde plukket ut eplabutikken min som Ukens nettsted på Femelle. Det er stas :-D Her kan du lese omtalen av meg og butikken. Tusen takk til redaksjonen :-)

Artikkel i HG80 :-DSom sagt hadde Mercurs eget magasin HG80 lanseringsfest på torsdag, og det var ekstra stas at de hadde skrevet om meg! Tulla Fisher var fylt av glade folk, gratis goodiebags og sprudlevann, kake og snacks. Duket for ikke mindre enn topp stemning! Vi koste oss og bladde i bladet, og jeg feiret at det nå er akkurat ett år siden jeg ble med i Pryd! Ikke noe å angre på akkurat!!


En hel side om meg, væææ! :-D


Utklipp fra lederen.


En helside om designkollektivet ble det også, slett ikke verst! :-D

HG80 #4!Pryd Pop-up er tatt inn i varmen på Mercursenteret, og makan til god behandling skal man jammen meg lete lenge etter! Torsdag kl 20:30 lanseres det fjerde Mercurmagasinet HG80, og det er fest på Tulla Fisher med både fine priser og goodie-bags! Selv har jeg puttet oppi litt saker til dem og kan bare drømme om hva rikere butikker har bidratt med, så jeg håper jeg får en pose! Uansett, det som er stas er at det kommer en artikkel både om Pop-up'en og om meg! Har ikke lest dem på forhånd, så det er veldig spennende! Klistrer meg utover forsida med navnet mitt som dere ser, utrolig gøy :-D

Lommebøkene mine i Elle Interiør!Hihi, kjempestas! Elle Interiør har Økochic-tema denne måneden med både DIY gjenbrukstips, loppemarkedråd og dyre miljøvennlige designergreier. Synd de ikke skriver navnet på kartonglommebokdesigneren, men det er bra reklame likevel ;-D
Nå er det jo slik at alle kartonglommebøkene er økologisk produsert (jeg bruker virkelig ingen sprøytemidler ;-)) Men om du vil være helt økologisk, har jeg disse to variantene på lager i Epla-butikken min:

Stas :-)Norsk Husflid hadde en kåring før jul om hva som var den beste norske julegaven fra Norske designere. Tror det var ca 100 nominerte, og overraskende nok var det noen som hadde nominert kartonglommeboka mi! Jeg endte opp på en 14.plass og synes det er kjempestas :-D Tydelig at nordmenn er glad i melka si hvertfall, vinneren ble Milk-bodyen fra Ugly (de som har også Marius-bodyen) Les mer på Made in Norway Now.

Kartonglommebøkene finner du i Eplabutikken min, på Pryd (Bakklandet og Mercur), Demand & Supply i Trondheim, Eske og Nobels Fressenter i Oslo.

Intervju med Student-TV!

skjermbilde 20091125 kl 122049

På fredag fikk jeg besøk i butikken av en trivelig gjeng fra Student-TV som lagde dette innslaget om meg :-)

Intervju på TV-adressa!

bilde 2

Kategori Mote faktisk :-D
Se intervjuet på TV-adressa.

Bonytts Miljøyndling!

dsc0004

Dette må være uken for publisitet! Bonytt har valgt ut kartonglommebøkene mine som månedens miljøyndling! Kjempestas :-D Trykk på bildet for å zoome inn og lese teksten.

Publisitet! :-)

dsc0013

I dag var det bilde av mine øredobber og brosjer i Adressavisa Hjem! :-D Stas!
Øredobbene koster 90, brosjene 120kr på Pryd.

Artikkel i Nationen idag :-)

nationen200905270000000

Avisen kan kjøpes på PDF for 15kr her.
(Har ikke lov til å videreformidle nadlastet versjon)

Publisitet!

Som jeg skrev om tidligere har Nobels Fredssenter i oslo kjøpt lommebøker fra meg for å selge i gavebutikken sin. Stas! Nå står det om meg på nettsidene deres, check it out :-D

bilde 2
hits