desember 2009

Clipsøredobber!

Som lovet er det nå 13 par clipsøredobber ferdige! Flott for folk uten hull i ørene, utvidede hull, nickelallergi, ømfintlige ører osv. Mange husker clipsøredobber fra de var små, at de klemte vondt og hardt. Men det er ikke noe ubehagelig i voksen alder må jeg si :-) Kjenner nesten ikke at man har dem på heller. Bestill på mail eller finn dem på Pryd Pop-up over nyttår!

Vogue Dress!

I går fikk jeg disse kule 60talls-kjolemønstrene i posten, kjøpt på Etsy. Dessverre er ikke size 14 det det engang var, så jeg tror nok det blir alt for trangt. Målene tilsvarer dagens størrelse 8-10 (ca 38) Får prøve meg med noen modifikasjoner! Så er det bare å finne passene stoff!

This and thatDagens materialkupp på Fretex Unika. Dvs, kupp var det kanskje ikke prismessig, men disse snasne tekstilene skal snart forvandles til nye bruksting :-)Til jul fikk jeg en blogg-konkurranse-gave som jeg vant på den fantastiske bloggen til Christine Gun Hip, Swollen Lip! Denne bloggen har jeg anbefalt før, men dere som ikke har vært innom må ta en titt nå. Masse gode interiørtips og inspirasjon. Og sjekk den fine gavepakken! Soppene henger allerede i skråtaket ved kjøkkenbordet, og voksduken skal jeg sy noe fint av.Noen som synes det er for lite plass i de vanlige kartonglommebøkene? Disse svenske 2 liters-variantene finnes nå i min Epla-butikk og er 8x14cm. Egner seg godt til jenter med ekstra mange kredittkort, høhø ;-) En fordel er at pengene får plass uten bretting. Samme pris som de andre.

PinUp Girl Clothing!

Advarsel for lommeboka, denne nettbutikken har mye fint! Noe av det beste med vintage/retro klær er de flotte kvinnelige formene, I love it! Mye mer sexy enn dagens modeller på catwalken... Jeg har nettopp kjøpt meg en ny badedrakt slik som på bildet under her! Viktig å ha noe å glede seg til vettu ;-)

50 000 treff = Give Away <3Mine kjære søte lesere, nå fortjener dere egentlig en liten gave hver og en, men jeg har laget en pakke til en heldig vinner! Passer fint siden det er julaften også! Hvis du har lyst på pakken er det ganske enkelt bare å melde seg på i kommentarfeltet. Skriv også hvor mange lapper du skal ha :-)

Du får 1 lapp for hver av disse tingene:
- Melde deg på (ikke skriv webadresse i innlegget, da blir det ofte filtrert bort. Men legg igjen kontaktinfo :-))
- Linke til konkurransen på din egen blogg (bruk gjerne bildet, og oppfordre andre til å delta)
- Legge meg til på Bloglovin'
- Bli fan på Facebooksiden min

Hvis du gjør alle disse tingene er det altså 4 lapper i trekningen :-) Lykke til!
Hvis du allerede har meg på bloglovin' eller facebook får du selvfølgelig lapper for det :-)

Dagens produksjon!

5 nye sminkepunger til Pryd Pop-up på Lillejulaften :-) Kom gjerne innom og si hei!

PS: når den rosa telleren på siden her runder 50 000 treff vanker det en Give Away, følg med folkens!

Lakseslangepungen!

Haha, dette var egentlig bare tull, jeg og noen venninner fant dette metallic laksefargede slangeskinnsstoffet og syntes det var kjempestygt. Etter å ha kombinert det me en pastellglidelås og knallorange fôr ble det faktisk så stygt at den er kul! Sminkepung kr 175 på Pryd pop-up :-DEsken med mine egne Labels er endelig kommet!Flere retropengepunger i litt mer ...almen, vanlig smak ;-) 150kr.

Nye øredobber til jul?

Det er blitt null tid til blogging i det siste, men lurer meg til litt tid nå ikveld. Her er noen kjappe bilder av øredobbproduksjonen denne uka, og disse finner du på Pryd Pop-up! Iallefall de som er igjen - i helgen har det vært knallbra salg! Pryd på Bakklandet holder julestengt frem til 6. januar, men håper folk kommer innom på Mercur i mellomtiden :-) Tror disse er en perfekt liten overraskelse til venninner som trenger en liten julegave eller oppmuntring, kjempefine både til hverdags og fest, og de er laget av resirkulerte tekstiler og smårester. God samvitiighet med andre ord :-)

Øredobber med clips. Snart.Disse er på vei til meg fra Asia as we speak, so stay tuned for øredobber til dere som ikke har hull i ørene :-)

Nye tøykurver!


I min vanlige resirkuleringsånd er det nå gardiner og sengetøy som er blitt forvandlet til disse nye tøykurvene! Det er hovedsaklig to størrelser, stor og medium (har foreløbig bare sydd ett sett med medium + liten, på det nederste bildet). Tøykurvene kan brukes til omtrent alt, og er dekorative fargeklatter rundt om i huset. Selv har vi fått en fin liten sak til Q-tips på badet, og ellers kan de brukes til feks mandariner, nøtter, twist, sminke, plaster, bomullspads, fargeblyanter, småpenger til bussen, you name it! I tillegg kan tøykurvene vrenges og brukes like fint med bunn som fôr og omvent (funker ikke så bra på dem med voksduk).

Priser: 180 for de store og 150 for medium. Hvor? Pryd Pop-up!

Julegavetips; kjøp en pose godteri og legg inni tøykurva!

Edit, størrelsene er:
Stor 12x12
Medium 9x9
Liten 7x7

Høyden varierer litt, har laget et nytt mønsker med høyere kanter nå.

Skogsfasinasjon.

ilfullxfull105304869

Nydelig veske fra richincraftEtsy!
Hornhåndtaket er en avstøpning. Prisen er dessverre litt høy for min del: $600 (ca 3500kr).

ilfullxfull106462361

ilfullxfull108587021

Vegg-dekor fra DecorDesigns på Etsy, fra 250kr.

ilfullxfull109324676

Søt liten veske fra Bagitarian på Etsy.

Uglefarmen!

dsc0009

dsc0011

dsc0013

Ugler er jo som kjent hipt & trendy, og jeg fikk lyst til å pusle litt med noen ugler selv. Lagde meg et mønster og satte i gang. Så da ble det 8 brosjer! Uglene er laget i filt, med detaljer i tøyrester og vintage knapper fra samlingen. Fylt med myk vatt. ca 8,5 x 4,5 cm store. Slik ser de ut bak:

dsc0017

dsc0020

Familiebilde ;-)
Uglebrosjene selges på Pryd Bakklandet for 190kr. Fine julegaver!

dsc0023

dsc0024

dsc0025

6 nye sminkepunger

dsc0001

dsc0003

dsc0005

Disse godsakene finner du på Pryd Pop-up for 175kr/stk :-)

Kjersti Mortensens fiksfakserier!Min flinke venninne Kjersti Mortensen har et utrolig talent for malerier og knalltøffe pennetegninger, gjerne kombinert med collage, klipp og lim. Hun lager store lerreter med fantastisk kunst som du ikke går forbi uten og kjikke litt ekstra på. Nå har hun endelig fått reprodusert kunsten sin i plakatform, og disse får du kjøpt på Eplabutikken hennes! Topp julegave til de som har alt, eller har en ny leilighet, eller rett og slett trenger litt veggpryd! - eller deg selv kanskje? :-) Anbefales på det varmeste.

Varsko Wishes Luke 7

dsc0012 1

Som jeg har fortalt et par ganger før er jeg med i en julekalender som heter Varsko Wishes, og i dag var det min luke som lyste opp kirkeveggen her i Trondheim. Stas! Dette er første gang jeg har laget noe som skulle vises frem på en murvegg, og resultatet ble egentlig ikke helt som forventet. Tror prosjektoren ble for svak, bildet mitt kom iallefall litt dårlig frem. Jaja, arti læll :-D For dere som ikke bor i byen, kan dere følge kalenderen hos Varsko :-)

luke7web2
Her er bildet mitt.

Retro pengepunger

dsc0003

dsc0004

Har sydd noen flere pengepunger av den herlige 70-tallsgardina. Alle har fått tyttebærfôr av et mykt dynetrekk. Disse koster 150kr og finnes både på Pryd og Pryd Pop-up :-)

dsc0001

Et lite tips til dere som liker å spare penger: Ekstra spoler til symaskina mi kostet 15 kr/stk i butikken. Jeg kjøpte heller denne pakken med 20 stk på eBay for 105 kr, inkludert porto. (kun 5 kr/stk) Gotta love the internet!

Nye sminkepunger!

dsc0019

Etter flere henvendelser om hvor det har blitt av sminkepungene har jeg endelig fått tid til å lage nye! Utsiden er sydd av voksduk, som gjør at du kan sette fra deg sminkesakene på vasken uten å risikere at innholdet blir vått. Fôret er laget av enten nye eller gamle tekstiler; nattkjoler, bluser og skjørt. Pris 175kr på Pryd Pop-up.

dsc0013

dsc0012

dsc0016

Eske Interiør & Design

dsc0196

Eske Interiør & Design i Oslo har bestilt en ny pakke kartonglommebøker, så nå får du igjen kjøpt dem der! :-) Stas å bli tatt inn i varmen blandt de utrolig flotte designerne de har der! (For nye blogglesere bestilte de en pakke lommebøker i vår etter at jeg traff en av innehaverne tilfeldig på Bakklandet :-)

Andre fine Eske-ting:

Hvis jeg ikke tar feil er dette en iPodhøytaler!
Kroker

Cute Overload!

441110641712906761417818799301470935297663n

Har sittet i en time på Cute Overload i dag, vanskelig å rive seg løs gitt ;-)

norman022Denne var aller søtest :-D

Nyheter på Pryd Pop-up

dsc0009

dsc0012

dsc0013

Vi har fått en stor pakke kroker fra Lillian Tørlen / Hanging About. Disse har vi solgt mye av på Bakklandet, så får vi se om Mercurkundene synes de er like fjonge! Utrolig flotte gaver til barnerommet, eller voksne for den saks skyld! Alle krokene har medfølgende skruer som er malt i riktig farge, her snakker vi gjennomført! Priser fra 260kr.

dsc0001

Så har vi en ny medarbeider i teamet, Elena Leth Olsen. Hun lager glasskunst i form av julepynt, smykker og annen dekor. Jeg synes de fargerike hus-magnetene er finest! En spesiell teknikk med fotooverføring gir spennende smykker, og da kan du også bestille helt unike smykker med dine familiebilder på!

Ellers har salget gått fint, mye hyggelige kunder innom! Tips gjerne dine venner og kjente om butikken! Vi har åpent ut året, kanskje også i januar. Og uansett finner dere oss på Bakklandet :-)

dsc0005
Tastaturøredobbene er tilbake folkens.

dsc0003

Og Kristines ugler har en ny, hyggeligere pris: kun 250kr! Dermed ingen grunn til å vente med å ta med disse søtingene hjem!

VarskoJulekalenderen er i gang!

skjermbilde 20091201 kl 120057

skjermbilde 20091201 kl 120345

I dag er det 1.desember (plutselig) og det betyr at Varskokalenderen er i gang! Ta turen innom og titt på Vår Frue Kirke når mørket senker seg for Luke 1! Mandag 7.des er det min luke som lyser opp :-) Bildene over er fra Julemarkedets program, ganske så flott utformet må jeg si! Klikk på bildene for å komme til programmet.

d23
Fin omtale i D2! (Bilde lånt fra Varsko)

vl1
Omtale i Vårt Land (Bilde lånt fra Varsko)

Bildene blir hver dag lagt ut på varsko.org, så du kan følge med kalenderen uten å være i byen :-)

Hva synes du om julekalenderen?
hits