mars 2012

Let's go :-)Tittei! Bli med over til nysida - oppdater bokmerket, og ha en strålende dag ♥

Tid for ny hjemmeside!
I morgen den 22.mars er det 3 år siden jeg startet denne bloggen i 2009!

Og besøkstelleren viser nesten en halv million treff!! Herlig :-D

Og med det sier jeg adios - og flytter inn i freshe nye "lokaler" på mitt eget domene ingridriddervold.no. Domenet har jeg hatt lengere enn bloggen, men aldri fått helt dreisen på det, hverken stilmessig eller innhold. Mye raskere å poste innlegg på blogg.no tenkte jeg :o) Men, på tide å bli litt proffere i uttrykket, og samle seg på ett sted. Så fra nå finner dere nye innlegg på den nye bloggen! Håper alle blir med over, hadde vært trist å miste noen på lasset!

Dere som har Bloglovin' blir (forhåpentlig) flyttet automatisk ♥ Beklager på forhånd for evt dobbelposteringer akkurat i overgangen.

Benytter samtidig anledningen til å takke for alle hyggelige kommentarer fra dere lesere, jeg setter alltid stor pris på dem selv om jeg ikke alltid er så flink til å svare! Lover å skjerpe meg ;o)

(Gamlebloggen blir liggende her til inspirasjon og glede. Kopierer over et knippe innlegg)

Kjole D38

Emilie bestilte kjolepakke #1, med fullt sirkelskjørt og lommer, i størrelse XS. Lommene er i knallrosa sateng (glemte å a bilde av dem). Kjole D38 skal på en flytur til Polen, hvor Emilie snart får svinge seg med den!

Premie!Se hva jeg fikk i postkassa! 2 meter lyserosa stoff fra Anne Lise hos Fargevandring. Hun hadde blogglotteri i forbindelse med Tusen Drømmer - den nye stoffbutikken hun har åpnet på epla, og jeg var en av tre heldige vinnere. Gleder meg til å sy noe av stoffet!

Kjole #203 - rockebaby

Kjole #203 er i den minste størrelsen og bestilt av tilkommende TanteTuva ;-)

2 nye baby cosy

Nå finner du disse to i nettbutikken :o)
Fin-fin barselgave, sydd i gjenbruksstoffer og one of a kind.
Pakker babyen tett inn og gjør den trygg og god.

wow!

WRECKING CREW ORCHESTRA 2012

Oslotur


Det ble en aldri så liten vinterferie - eller vårtur på meg. Med minipris-togbillett på mobilen fartet jeg nedover det ganske land med krimlydbok på øret og alt for mange kjoler i kofferten. Destinasjon Oslo!

Snille Marianne ga meg egen nøkkel og lot meg sove på den myke sofaen i sitt svart-hvite hjem :o)


På tur i markveien / grünerløkka. På Skaperverket var det mye fint.Møtte minst 4 hunder som var med eierne på jobb i denne gata!

En Enkel og stilig porselensring ble fangsten på Skaperverket
men klossmajoren meg slang den i badegulvet etter et døgn.
En nydelig brosjenål fant jeg i denne bruktbutikken vis-a-vis Skaperverket.


Snøen dere ser her var vekk igjen neste morgen :o) Elsker slike små butikker!


Var selvfølgelig innom Frøken Dianas Salonger!


Fikk tannlegepremie-følelsen og måtte ha med meg denne ;-)

Dagens tips til sy-folket: Perlehuset (helt nederst i bogstadveien / bak slottsparken) har gamle satengskråbånd! Myke, glatte, og bare 12 kr/m. Hvilke fargevalg, milde himmel!


Her er de jeg valgte meg, gleder meg til å kante småkjolene med dem!

Våren gjorde anmars! 15 grader og full fres på løkka.
Street art som fikk frem smilet :-D

Var skikkelig dårlig til å ta frem kameraet enda det ble slept med overalt. Føler jeg er inne i en uinspirert periode hva foto angår. Men, andre ting jeg gjorde i Oslo var å kjøpe meg et pencilskirt på Manillusion, finne mange rare ting på Tiger, søte smykker på Monki. Veldig hyggelig Babyshower (jeg ga bort hjemmelagd baby cosy som falt i smak, og vi drakk alkoholfri cava). Gikk på markedene på Birkelunden og Blå og spiste gode vafler. Café og shopping med koseMarthe. Spiste middag hos fine Mari i nyleiligheten ( fine møbler og det meste funnet på Finn). Stakk innom Sølv-studioet og spiste boller og hjalp til med litt siste-liten-finish før vårkolleksjonen sendes til butikkene. Spiste god suppe på Lokk med Marianne, Elisabeth, Christina og Linn, og ut på vift om lørdagskvelden. Gikk og tuslet i mange butikker og prøvde å unngå kjedebutikkene vi tross alt også har her i Trondheim ;-) Alt i alt en deilig tur. Og deilig å være hjemme igjen. Var godt å treffe Mann og barn, øh, jeg mener katt! :o)

Baby Cosy

Sydde en slags babycocoon til ei venninnes babyshower i helga - en liten pose som pakker babyen tett inn, og gjør den trygg og god. Som vanlig fra min 191 cm høye samboer -Jeg vil også ha en sånn!! :o)
Nyhet: Solhatter til babyEt perfekt prosjekt for gjenbruksstoffer og smårester (og for den verpesjuke sydamen), Søte små solhatter - eller kyser som de også kalles. På disse seks første har jeg brukt duker, gardiner og broderiduker, samt litt mykt dynetrekk til fôr. De passer til barn under ett år, kommer litt an på hodestørrelsen. Jeg er som vanlig ivrig etter å vise frem før jeg har fått prøvd dem! En omkrets på 44-48 cm vil antagelig passe fint. (ca 6-18 mnd, kanskje også 2år?)

Noe til 17. mai kanskje? Du finner dem på Etter min morfar i helga til kr 320,- (og i nettbutikken når jeg får tatt bilder av dem, nå i ettermiddag var lyset alt for blått dessverre).I dag på Etter min morfar:

Nye hverdagsringer, kr 90,-

og sunday saver på ørepynt

Mutterørepynt og hamaperlepynt er også med i tilbudet :-)

Velkommen til søndagstrivsel på bakklandet! 12-16.
Etter min morfar

Siste sjanse på Kjolelotteriet mitt!Stikk inn til Mewkid og meld deg på, så kanskje du får deg en ny kjole i morgen :-)
Og tips gjerne dine kjoleglade venninner!

♡ God lørdag ♡

hits