februar 2010

To konkurranser!Klikk deg inn på bloggen til Silje og delta i konkurransen for
å vinne et av de kule monstrene, fritt valgt fra Siljes nettbutikk!

Du kan også vinne hos Kristine, premien er alt på bildet under!
klikk her for å komme til konkurransen :-)

Nyhet, OL-pengpung!Liker du Petter Northug? Nå kan du få kartonglommebok med både han og Tarje Bø, med Biolas OL-utgave som de har nå. 2 stk ligger til salgs på Epla!

Lommebøkene mine i Elle Interiør!Hihi, kjempestas! Elle Interiør har Økochic-tema denne måneden med både DIY gjenbrukstips, loppemarkedråd og dyre miljøvennlige designergreier. Synd de ikke skriver navnet på kartonglommebokdesigneren, men det er bra reklame likevel ;-D
Nå er det jo slik at alle kartonglommebøkene er økologisk produsert (jeg bruker virkelig ingen sprøytemidler ;-)) Men om du vil være helt økologisk, har jeg disse to variantene på lager i Epla-butikken min:

-30% SALG!Noen utvalgte ting på Epla er nå 30% nedsatt! Gå til butikken :-)

Fine bilderEn samling fine bilder som har hopet seg opp på desktoppen i det siste, tenkte flere ville sette pris på dem :-)

Jeg har en magisk tiltrekning mot luftballonger, luftballongbildet er min favoritt denne gangen. Angrer på at jeg ikke brukte 1500kr på en tur over Melbourne i soloppgang da jeg var der og studerte. Virket så dyrt den gangen, og nå skulle jeg lett gjort det! Champagne fikk man også! Damned! Håper jeg får prøve en gang likevel, et sted. Kjoler er også en tiltrekning gitt! ;-) Ha en god dag!

God Natt!

Har nettopp sett (500) Days of Summer, og sporenstreks skaffet meg soundtracket, Regina Spektor, og The Temper Trap. Ikke noe som å avslutte kvelden med nydelig musikk og levende lys i stua.


Regina Spektor - Samson


The Temper Trap - Sweet Disposition

3 nye slipspengepungerFolk har etterlyst ting til gutta, og da må jo en slik slipspengepung være perfekt! Hans er iallefall strålende fornøyd med den han fikk i går :-)Eller hva med en knallrosa glidelås til jentene? Nesten som å sykle på guttesykkel dette.Har blitt ganske fascinert av slipset som material. Vevd silke, i diverse former og farger, man legger ikke merke til hvor vakre slips faktisk er når de bare slenger rundt halsen på menn!Lyst på en slipspengepung til deg eller din kjære? To av disse finnes på Pryd Pop-up, den siste på Epla.
Pris? 195,- Det er en god del arbeid med slipsene, de må sprettes opp, vaskes, strykes og syes før de kan bli sydd om til punger :-)


Silkeslipspengepunger!

Har hatt en idé en stund, og endelig har jeg testet det ut. Punger laget av gamle slips! Slips er som regel 100% silke, og mange er kassert av ulike grunner. Kanskje en flekk, eller rett og slett gått av moten. I dag har to slips blitt forvandlet til tre nye pengepunger og en sminkepung! Synes det er gøy å beholde detaljen med tuppen så man kjenner igjen slipset.
Én av disse har funnet veien til Epla, (trykk her for å komme rett til annonsen) én har kjæresten tinget på, og den siste dukker snart opp på Pryd Pop-up.Hihi, Mitsubishislips! Men veldig flotte farger, har fått en forkjærlighet for marineblått etter mange års hat...Denne sminkepungen er også fra et silkeslips, men fikk ikke vasket det helt rent, så det er litt gulaktig noen steder. Fin likevel altså. Men den skal ikke selges, så sparer den til neste Give Away! (Følg med når den rosa telleren passerer 100 000 :-D)

Nye punger!

Én stor sminkepung og seks små pengepunger har det blitt av et funky, rødt geometrisk trøklé fra Fretex! Alle er stivet opp med strykinnlegg og forskjellig fôr, både gammelt og nytt. Noen har samme bakside, noen hvite med plastlomme, og én har fått en liten hund :-) Stor sminkepung kr 250,- pengepung kr 195,- på Pryd Pop-up.ElopakI det siste er det blitt mye kartongbretting på meg: Elopak (de som produserer kartongene) skal ha et internationalt møte i Oslo, og gjett hva de 120 deltagere skal få som velkomstgave? Hver sin Kartonglommebok fra Ingrid Riddervold Design! Hihi! Big business, og kanskje flere bestillinger i ettertid. Får bare holde produksjonen oppe! Så langt har jeg 78 klare til Elopak...

Og til dere som lurer, hele slekta er med og samler kartonger til meg ja!
Bor du i Trondheim og vil hjelpe til? Les her :-)

Nye LP-skåler!


Har vært rimelig produktiv på LP-smeltefronten, og laget mange nye skåler. De fleste finner du på Pryd Pop-up Mercursenteret, noen på Pryd Bakklandet, og tre stk er nå på plass i Epla-butikken min. Har funnet en litt annen metode så skålene blir runde og fine slik som den røde og blå over, noen er slik som de forrige, og andre er herlig asymetriske i fasongen. Nå spørs det om jeg må på loppis og finne flere LP'er!

Portemoné-mønster ferdig!

Det tok litt mer arbeid enn forventet, men nå har jeg endelig laget et mønster jeg er fornøyd med. Dette utkastet ble veldig likt en jordbær! Sweet! Passer godt når våren kommer. Tenker å bare forstøre mønsteret til veskene (dette er en pengepung).

Så kommer et tips! Jeg er ingen kløpper med strikkepinnene, men det er Miriam, som jeg har kjøpt disse fine vottene av. Jeg sendte henne mail om hun kunne lage slike kjærestevotter i hvitt og rødt, og to uker senere kom disse i posten! Passer perfekt! Med fare for å bli ertet av våre venner, kan vi gå rundt og holde hender resten av vinteren, hihi :-D Miriams Mirrevirre-eplabutikk finner du her. God helg!


Bilde lånt fra Miriams blogg.

Work in progress.Har en goood stund hatt slike frames, eller veskerammer, eller hva jeg skal kalle det på norsk, men enda ikke sydd vesker eller pengepunger på dem. Har to størrelser innkjøpt, og ikveld prøvde jeg å lage et fint mønster til en pengepung. Det er ikke bare-bare! Bestemte meg for å sy en prøve av billig bomullstoff.

Har ikke limt fast rammen til denne da, men ser et par ting som skal endres på det endelige mønsteret. Så må det være vattering innimellom. Da blir det nye punger i morgen!

news news news!Ja, denne uka er det både Valentines Day og Morsdag på én gang! Tidligere har jeg vært litt irritert på disse "kjøpmannens press-dager", men så er jeg jo plutselig kjøpmann selv! Herre min hatt. Har prøvd å lage litt romantiske ting som både mor og kjæreste kan glede seg over, og det er nesten så søtt at tannbørsta må frem! Håper noen jenter der ute tipser kjæresten om disse <3

Mellomstore toalettmapper (det kommer enda større snart!) kr 195,-Sminkepunger 175,-Pengepunger 160,-Og tilslutt en helt ny variant, tøy fra gamle gardiner dekt av polkadottvoksduk! Disse er sjarmerende retro, men kan trykt plasseres på vasken mens du fresher deg opp ;-) (hørte jeg en "superspitzy"?)Samme prinsipp her, med en kjolerest fra mormors glade dager! (Tror denne kjolen var veldig glad altså!)
Som vanlig er pungene fôret med nye og gamle tekstiler i diverse farger. Har flere enn de på bildene, så kom innom Pryd pop-up i løpet av uken! :-)

Mari

Tenkte å legge ut en link til dere som savner Maris smykkekreasjoner på Pryd Pop-up! Mari bor i London, og har dermed tatt med seg smykkene hjem dit. Men fortvil ikke, hun har en Etsy-shop hvor disse lekkerbisknene fortsatt er til salgs, og de koster bare 90kr! Så om du ønsket deg et skysmykke eller en flaskepost, får du tak i dem der nå. Hurra! :-D Ta en titt innom bloggen hennes og!

Ommøblering på Pryd Pop-up!

Etter den fantastiske nyheten om at vi får holde åpent enda lenger, ble det sannelig på tide med en fornyelse. Så, alt fikk en ny plass, og det passer bra siden vi har to nye medarbeidere. Noen småting fra dem er allerede på plass, men det kommer mer til helga. Velkommen til en trivelig handel!

Pinup Girl Spring Collection *sikle*Sukk, hvis jeg var rik skulle jeg handlet alle kjolene mine på Pinup girl clothing!
Heldigvis har jeg en fin badedrakt derfra da :-) Tips, join Facebook gruppen deres for flere nyheter.
hits