Inspirasjon

wow!

WRECKING CREW ORCHESTRA 2012

Bluebird Vintage

Slenger inn et bloggtips, Bluebird Vintage

Verdens mest sjarmerende hippiefamilie i Texas, nygift og med tre pene barn. Hun delte akkurat bryllupsbildene, og jeg deler noen av dem videre med dere. En flott påminnelse om at alle bryllup ikke trenger å være A4, man kan ta alt man liker og koke det sammen til en veldig personlig event. Selv ville jeg nok ikke hatt det hippie, men ville hatt slike håndlagde ting, små skilt, mix & match og slikt! En annen ting jeg er fan av er at alle gjestene matcher! Vanligvis er det no-no å ha på seg hvit kjole i et bryllup, men her funker det helt fint! Og invitasjonen er nice! :-D

Se alle bildene her:
Part one
Part two

Dagens inspirasjon!

AMAZING veggmaleri av Supakitch og Koralie på Världskulturmuseet i Göteborg!
For et resultat. Og for en prosess!

Nettsiden til Koralie er i tillegg veldig inspirerende, du kan velge mellom ulike moods å se portfolien på! Et pent gjensyn med Poscatusjer, noe jeg ikke har lekt meg med siden russetida. Får lyst til å male igjen :-)

BildebonanzaJeg aner ikke hvor mange bilder jeg scroller meg gjennom hver dag, men når jeg finner noen jeg liker ekstra godt drar jeg dem over på desktoppen. Senere havner de i en mappe kalt Inspirasjon 2010. Jeg liker å bla gjennom disse mappene når jeg trenger et boost, og det hjelper meg alltid videre ut i nye baner og prosjekter. Alle bildene over hentet jeg idag, og alle er fra FFFFOUND, en bildeblogg med alt fra design, foto og interiør til festbilder og annet rart, og det beste av alt, det er en drøss nye bilder hver eneste dag :-D Happy scrolling!

Emily RyanJeg blir alltid glad når jeg finner ting på Etsy som er skikkelig kvalitet og design, og Emily Ryan er virkelig en kunstrner med tekstil. Skulle gjerne hatt den grå kåpekjolen på det nederste bildet, men den finnes bare i svart og str S/M. Sukk! 1300kr må ansees ganske rimelig for slik design mener jeg. Også skulle jeg ønske jeg var like flink :-D

Fine bilderEn samling fine bilder som har hopet seg opp på desktoppen i det siste, tenkte flere ville sette pris på dem :-)

Jeg har en magisk tiltrekning mot luftballonger, luftballongbildet er min favoritt denne gangen. Angrer på at jeg ikke brukte 1500kr på en tur over Melbourne i soloppgang da jeg var der og studerte. Virket så dyrt den gangen, og nå skulle jeg lett gjort det! Champagne fikk man også! Damned! Håper jeg får prøve en gang likevel, et sted. Kjoler er også en tiltrekning gitt! ;-) Ha en god dag!

Inspirasjon og fine bilderTea Sub Designed by Ototo, sjekk ut Monkey Business for flere fine ting :-)


Hmmm jasså ja!Denne er en fin inspirasjon når man har det travelt!Vakkert <3Hihi, verdens kuleste lille hus!Bildet som inspirerte Audrey-puta mi.

Wife of Brian - For All Your Knitted Facial Hair Needs

Hehehe, må bare le av dette fantastiske påfunnet fra Wifeofbrian på Etsy! Skulle tro hun var trønder sånn som hun holder varmen! Og ikke visste jeg at jeg hadde knitted facial hair needs, men jeg kjenner jeg har et gryende behov her og nå. Spesielt sånn som kulden har sprengt i fjeset tidligere i vinter! Bartehanskene får du kjøpt for $50 (300kr) og helskjegget koster $65 (380kr). Eller hva med kun et løsskjegg som på bildet under? ($25 / 145kr) Priceless :-D

Skogsfasinasjon.

ilfullxfull105304869

Nydelig veske fra richincraftEtsy!
Hornhåndtaket er en avstøpning. Prisen er dessverre litt høy for min del: $600 (ca 3500kr).

ilfullxfull106462361

ilfullxfull108587021

Vegg-dekor fra DecorDesigns på Etsy, fra 250kr.

ilfullxfull109324676

Søt liten veske fra Bagitarian på Etsy.

Kjersti Mortensens fiksfakserier!Min flinke venninne Kjersti Mortensen har et utrolig talent for malerier og knalltøffe pennetegninger, gjerne kombinert med collage, klipp og lim. Hun lager store lerreter med fantastisk kunst som du ikke går forbi uten og kjikke litt ekstra på. Nå har hun endelig fått reprodusert kunsten sin i plakatform, og disse får du kjøpt på Eplabutikken hennes! Topp julegave til de som har alt, eller har en ny leilighet, eller rett og slett trenger litt veggpryd! - eller deg selv kanskje? :-) Anbefales på det varmeste.

TsuruBride

ilfullxfull98718189

ilfullxfull97948212

ilfullxfull97948209

ilfullxfull92908918

Haha, jeg digger disse snertne håndveskene fra TsuruBride på Etsy! Min favoritt er krokodillen :-D De koster $80, altså ca 450kr. Det synes jeg er en grei pris for noe så morsomt, og håndlaget, også er de i skinn. Hva synes dere? Jeg smiler enda jeg :-D

Fotograf Kalle Gustafsson!

img4741copy

atg7

mg64441

mg6884ver22

mg1965copycopy

b1e4460new

Sjekk ut hjemmesiden til talentfulle Kalle Gustafsson! Jeg er overvelmet over bildene. Skarpe, klare farger og en utrolig dybde, for ikke å snakke om stemningen, lyset og komposisjonen. Jeg liker at han har eksotiske reisebilder, uansett om det er fra Mexico eller Indre Troms - det ser fantastisk ut overalt :-D

Cristiana Couceiro - Illustratør

cristinacouceiro3

cristinacouceiro5

cristinacouceiro4

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut noen inspirasjonsbilder, men her er noen nydelige collager laget av Cristiana Couceiro fra Lisboa. Liker hvordan hun har brukt gjennomsiktighet i overlappingen, stilsikker komposisjon og ikke minst vakre kvinner med skjønne former :-D Stikk innom bloggen henner for flere fine bilder!

Ugleklo-smykke!

ilfullxfull93955940

ilfullxfull93955940

Dette nydelige smykket har jeg kjøpt fra LuxCoronetteEtsy. Det er laget av en avstøpning fra en ekte ugleklo, og støpt i resirkulert geværpatronmetall! "Using bullets to create, not to destroy". Jeg elsker når ting har en unik historie slik som dette, og jeg har aldri sett noe lignende! Gleder meg til å få det nye smykket mitt i posten :-D

ilfullxfull93955943

Irregular Choice!

shoesirregularchoice
irregularchoiceshoes
irregularchoice
shoesirregularchoice

Kanskje ikke noe standard valg nei, men veldig gøy :-D
www.irregularchoice.com

Gabriel Moreno - illustratør

Sjekk ut de nydelige kunstverkene til illustratør Gabriel Moreno! Jeg er målløs! :-D

pajaro

pavoreal

mariposa

flor

Gabriel Moreno. Pen, ink and watercolor, Michel Archer paper 300 gr mounted on wooden frame and covered by plywood box methacrylate, 100 x 100 x 10 cm. Price: 1800 euro

Kate Spade!

katespadeclothing

katespadeclothing


Jeg ble utrolig sjarmert av disse søte bildene av Kate Spades nye kolleksjon (heter det det på Norsk?) Jeg er en selvutnevnt sucker for prikker, striper og andre mønstre, og snittet + fargene her var så fantastisk søte :-D

Mari Stølan

bilde 5

bilde 3

bilde 4

bilde 6

Min gode venninne Mari Stølan har nå fullført 3 år grafisk design ved Central St. Martins i London, og har lagt ut masse herlige bilder på hjemmesiden sin! Med en god interesse for foto og håndlagde komposisjoner har hun en uskyldig og jordnær stil som skiller seg ut fra stramme vectorillustrasjoner jeg ser alt for mye av for tiden. Øye for detaljer og fiffige idéer! Nå skal hun og to venninne prøve å starte eget firma, og gleder meg til å høre hvordan det går. Sjekk ut hjemmesiden, Etsy-butikken og bloggen hennes! :-)

Alle bilder © Mari Stølan

Det er noe med gamle veteranbiler...

oc2

oc14

oc9

Kan jeg by på en papirfrukt?

fm2

Fant dette bildet på nettet og ble litt forelsket i de fine linjene :-)

Fargetatoveringer

coeur de pirate 1

Disse var nydelige....
(bilde fra internett)

Sanna Annukka <3

dsc0001

Finske Sanna Annukka har nå designet for Marimekko, og i dag kjøpte jeg denne nydelige boksen på Unikko-butikken her i byen. Falt pladask for fargen og stemningen. Dette blir en bra kaffeboks!
Veldig lenge siden jeg har vært innom den butikken, men de har veldig mye fint. Synd det er så dyrt med metervare og slikt. Selv må jeg si jeg er litt lei av de Marimekko-mønstrene med store blomster, noen ganger virker det som folk kjøper det bare fordi de kjenner igjen merket, og spesielt fordi de vet at andre vet at det er dyrt. Jeg liker ikke slik merkementalitet. Jeg vil ha ting jeg synes er fine uavhengig av pris, og om folk vet prisen eller ikke. Helst vil jeg ha unike ting som ingen andre har og ;-)

Her er noen flere av de fine mønstrene til Sanna Annukka!

10peacock01folkmaidens

midnightsunrepeat

Hvis det finnes en kortstokk så ønsker jeg meg den ;-)

Etsy - your place to buy and sell all things handmade!Etter å ha kjikket igjennom noen mange smarte "How to"-videoer på YouTube fra Etsy kom jeg over denne korte dokumentaren / intervjuer med skaperne av Etsy. Får bare mer og mer lyst til å lage mitt eget verksted+butikk med håndlagde unike produkter! Og jeg synes folka bak Etsy virker så utrolig gøyale og jordnære. Masse gode tips der altså! I år vil jeg lage alle julegavene mine for hånd :-) Hvis det er noen lesere her som har Etsy-butikk, så link gjerne i kommentarfeltet!

Alberto Cerriteño - illustratør!

freedom

nino01

enamoredmico

owl

Sjekk ut fantastiske Alberto Cerriteño fra Mexico City. Utrolig flotte illustrasjoner! :-D
Han er også animatør, men har ikke rukket å se på filmene hans. Kommer til å se nærmere på hjemmesida etterhvert når jeg får tid :-)

Blafre Design!

bilde2

bilde1

bilde3

Til bursdagen min fikk jeg en utrolig søt liten boks av min søster Solveig (se det øverste bildet), og ble helt forelsket i designet på alle disse boksene fra Ingrid Fagervik! Idag kom jeg tilfeldigvis over bloggen hennes på en liste over mange andre fine blogger (huff, som man roter seg bort på internett, men det er vel godt for noe...)

Jeg blir skikkelig inspirert av å se at folk kan drive business med design, og lurer alltid på hvilke leverandører de bruker for å få slikt produsert. Noen ganger virker det så alt for vanskelig å få ting til å gå rundt her i Norge, føler jeg kommer til å drukne i papirarbeid og regninger hvis jeg starter for meg selv.

Uansett, jeg vil iallefall anbefale disse fine boksene, det er bra kvalitet og topp design :-D

Sarah Illenberger

neonmiss1neonmiss2
"MISSVERSTÄNDNISSE DER LIEBE"

fleisch1
"A-Z FLEISCH" - Schwein

mcforestxs
"McFOREST"

Sjekk ut tyske Sarah Illenberger! illustrasjoner, reklamer, magasincover og masse kult. Mye av det hun lager er i 3D papir eller andre uvanlige materialer. Liker så godt når folk kommer seg unna photoshop og illustrator for en stakket stund!

Give A Hand To Wildlife - fin kampanje!

wwfzebresmall

wwftoucansmall

wwfcrocodilesmall

wwfeaglesmall

Gi en hjelpende hånd! ;-)
-----
The WWF "Give A Hand to Wildlife" campaign was developed at Saatchi & Saatchi Simko, Geneva, by creative director Olivier Girard, copywriter Jean-Michael Larsen, art director Nicolas Poulain, with body painter Guido Daniele.

Gode linker til den kreative!

Her er et par flotte nettsider med tips og oppskrifter til hekling og strikking:

logo1

indexbanner


50 gratis leksjoner i Grafisk Design! (har planer om å lese en hver dag som repetisjon fra studiene :-)

logo


Masse bra emballasjedesign til inspirasjon:

bilde 5


Sist men ikke minst, min daglige dose inspirasjon med både grafisk, foto, interiør, kule produkter og morsomme ideer:

found01r2417

I <3 vintage!

voguejune1959visualizeus

milliemottsphotostreamflickr5

milliemottsphotostreamflickr4

Jeg ønsker meg en sånn gammeldags badedrakt!

Customize your Holga! :-)

childsplay

cyanwater

Kom over disse bildene og bloggen på ffffound, sjekk ut resten! Disse kameraene er laget og solgt for veldedighet.

Illustrasjoner - Linn Olofsdotter

linn3

patternsandpistils

Sjekk ut hjemmesiden til svenske Linn Olofsdotter! Masse masse fine illustrasjoner for store kunder som Computer Arts, Levi's, Samsung mf! Niiiiiice :-D

Inspirerende - Lizania Cruz

carrier01large

Sjekk ut hjemmesiden til grafisk designer Lizania Cruz. Synes hun har en fantastisk stil med mye materialer, klipp&lim colage og modig bruk av store illustrasjoner. Love it!
hits