grafisk design

Håndlagde kort :-)

Jeg har tidligere nevnt kortene jeg begynte å lage i sommer, og her er de nyeste :-) Alle leveres i plastomslag sammen med en håndlagd konvolutt brettet av gamle atlas, og selges for det nette sum av 50 kr. Tidsmessig er dette et kjempetap, men jeg vet ikke om folk er villige til å betale stort mer for kort? Enda de er håndlagd, og bare finnes i ett eksemplar? Og så er det koselig å pusle med. Håper alle mottakerne blir kjempeglade for kortene :-D Man kan jo ramme dem inn etter bruk også.
Dymo-nostalgi!


Noen er enkle i stilen, andre har masse små hjerter :-)
Innsiden får en tilfeldig sjarm!


Atlaskonvoluttene.

Postere

Fine plakater fra Etsybutikken Parada Creations! (ca 100 kroner + porto)

Spåbordkort til guttedåpEt nytt spåbordkortprosjekt, denne gangen er det lille Ask som skal døpes. Ønskene var retro farger, og jeg syns jeg klarte å få frem både baby, gutt og retro. Se så søt han er da, hihi, hjerteknuser!

Jeg tar imot bordkortbestillinger, les mer på min nye hjemmeside!

Spå-bordkort, rød & blåSølvi har bestilt spåbordkort til 50-årslag, blå til mennene og rød/rosa til damene.
Ønsker du å bestille slike? les mer på min nye hjemmeside!Resirkulerte visittkortHer er mine resirkulerte visittkort, i tråd med mitt image som gjenbrukskunstner :-) Alt man trenger er stempel, kniv, linjal, skjærematte og en bunke vanlig pappemballasje. Bunken på bildet under har tidligere vært i tjeneste som pakninger til: én frokostblanding, to pakker kjeks, en sixpack med øl og en gammel LP. Status nå: 104 stk visittkort for Ingrid Riddervold Design. Easy Peasy!Billige stempel finner man blant annet på Vistaprint :-)

Grafiske abstinenser ;-)


Når det grafiske behovet melder seg liker jeg å leke meg med lapper og visittkort til businessen min. Denne gangen er det logoen som har fått en ny versjon. Jeg har også laget en "complimentary slip" som sendes med pakkene når folk bestiller ting av meg. Jeg tror ikke slike lapper er så vanlige i Norge, men er ofte en fast del av kontorpapirene til firmaene i utlandet. Disse lappene brukes til små håndskrevne beskjeder og takk for bestilling. Kjekt å ha så det hele blir gjennomført. Bildet over er skisser, under er ferdig logo og lapp.

Bordkort #3Lille Henny skal feire navnefest, og hennes mor har derfor kommet med en bestilling på spå-bordkortene mine :-) Disse lagde jeg først i en grønn variant til min søsters bryllup, og siden har de også blitt laget i en blå variant før de nå altså er rosa og røde!


23 bordkort til Hennys selskap.


Hvert bordkort har fått et vers av sangen "Vi har ei lita tulle..." + et hyggelig sitat om barn.


Spåen utbrettet. Jeg elsker å leke med mønster og fargekombinasjoner :-D

Ferdig innpakket og klare til avreise. Håper selskapet blir fint og koselig!

Vil du bestille bordkort til en spesiell anledning?  Les mer på min nye hjemmeside!

Bordkort #2Etter at jeg la ut bilder av bryllupsmateriellet jeg lagde til min søster i høst har det kommet flere bestillinger og forespørsler på spå-bordkortene mine. Det geniale er at designet allerede er ferdig, så er det bare å skifte farger, fonter, dikt og navn. Denne gangen var det 24 bordkort til en 50-årsdag.

Kunden ville ha marineblå og himmelblå farger, så jeg satte inn et bølgemønster i tillegg ;-)


Origami! Bordkort og bordpynt i ett.


Her er diktet hun ville ha inni bordkortene. Eller, kanskje mer et visdomsord.
Klare til avreise med destinasjon Oslo. Håper det blir et fint og trivelig selskap!

Ønsker du å bestille bordkort til dåp, konfirmasjon eller bryllup? les mer på min nye hjemmeside!

Nye merkelapper

dsc0001

dsc0002

Det som er fint med å lage ting er at jeg får lage merkelapper også! Nå var jeg tom, så jeg lagde en ny variant. Disse er litt mindre enn de forrige, og har bloggadressen stemplet på baksiden. Jeg får visst aldri nok av striper ;-)

Bordkortene er ferdige!

dsc0001

dsc0016

dsc0010

I neste uke blir det bryllup, og jeg har laget bordkortene (og invitasjonene). Jeg synes jeg var ganske kreativ nå altså; bordkortene er formet som en spå, og inni står det kjærlighetsdikt og finurlige ting om brudeparet. Alle gjestene får forskjellige dikt og visdomsord, så kan folk mingle litt og lese hverandres. Heldigvis er det bare 25 gjester mht. brettingen ;-)

Oppdatert; du kan bestille slike, les mer på min nye hjemmeside!

What's next?

dsc0001

dsc0002 1

dsc0003 1

Kjæresten min har en bunke LPer han ikke vet hva er. Mye ukjente greier som bare ble me da han kjøpte en eske på loppis. Jeg fant et kult cover jeg ville bruke, men da vi satte på LPn var den kjempekul! :-D Måtte dermed spares. Denne derimot, var kjedelig. Klipp klipp! Nye visittkort til meg! Herlig randomness på kortene, for ikke å snakke om gardina! Kom og forsyn dere med kort på Pryd :-)

Nye visittkort ;-)

dsc0007

dsc0008

dsc0011

dsc0014

dsc0012

Her er mine nyeste visittkort, som er laget av øl-emballasje! Det gikk veldig raskt å lage, og jeg synes mange av utsnittene på kortene ble veldig fine. Passer jo fint inn i rekken av mine gjenbruksprodukter ;-) Hmmm, nå fikk jeg lyst på en kald øl...

500 håndklipte visittkort...

dsc0011

dsc0009

dsc0012

Tenkte jeg skulle ta den økonomiske løsningen og klippe visittkortene mine selv. Jeg vil nemlig ha denne formen, som er inspirert av slike mappesystemer med bokstav oppe i kanten. Nå har jeg klippet 250 stk og er temmelig lei ;-) Men jeg kan anbefale billig printing på Vistaprint, jeg betalte bare porto for disse! Eneste ulempen er at de sender en mail hver dag med nye tilbud... (etterhvert som man bestiller seg noe blir avslagene større og større, og tilslutt gratis produkter).

Vistittkort-stempel

dsc0044

Jeg har fått laget meg et stempel, og nå kan alt bli til visittkort :-D Inte dumt... Billig var det og!

Ny meny!

dsc0004

dsc0017

dsc0014

dsc0008

dsc0018

dsc0012

dsc0010

dsc0022

dsc0002

dsc0023

Jeg har redesignet menyen på Kafé Gjest Baardsen, og nå er den trykt opp og klar til bruk :-D
Teksten er håndskrevet (unntatt de to siste sidene med historien om kaféen og Gjest baardsen), illustrasjonene er inspirert av rosemaleri (laget i Photoshop) og papiret tåler vær og vind i Nordsjøen! All good!
hits