Foto

Bloggtips og fototipsMissM tipset meg om denne herlige bloggen A beautiful mess - thanks a lot Marianne, du skylder meg 2 timer! Jeg ble sittende spikret og scrolle igjennom arkivet ;-) Klær, små DIY-prosjekter og generelt bare deilig inspirerende å lese bloggen hennes. Hun også noen knallgode fototips - flott for nybegynnere og en påminnelse til de viderekomne!

- tips til innendørs foto
- tips til utendørs foto
- tips til selvportrett
- tips til outfit fotos

The Art of Clean UpSveitsiske Ursus Wehrli har laget en hel bok med slike oppryddningsprosjekter! :-D The Art of Clean Up. Minner meg om Ikeas nye kokebok hvor ingrediensene er lagt frem på samme måte. Men dette ligner mest på tvangstanker spør du meg!

Baby!

Ok, jeg begynner kanskje å bli litt verpsjuk... Men seee da :-D Bildene er lånt fra bloggen Design Mom, som forøvrig huser mye mer håndarbeid- og DIY-tips enn babyhistorier. Slik som feks å lage dine egne bursdagskakelys! Easy peasy og kjempekule!

Where Children Sleep by James Mollison

Where Children Sleep by James Mollison

Setter virkelig ting i perspektiv! 65 sider med bilder og historier fra veldig ulike barns liv. Hjerteskjærende :-/ Og veldig flott utført. Noe vi alle bør ta oss noen minutter å se på. Du kan bla i boka gratis på internett her, eller kjøpe den på feks Amazon for ca kr 110,- Sikkert en fin bok å dele med de litt større barna her i gode trygge Norge.

Irina Werning - Back to the Future

Sjekk ut Irina Werning og fotoserien Back to the Future! Jeg elsker sånne prosjekter. Se hvor gjennomført det er med klær og bakgrunn, til og med perfekt kopiert effekt i photoshop, ned til minste detalj :-D Nesten så man skulle funnet frem noen barnebilder og gjort et forsøk selv!

Mila's Daydreams & Dreams of Flying!

I dag fant jeg den utrolig søte bloggen Mila's Daydreams av Adele Enersen. Smelt! :-D

 


 

Mila's Daydreams fikk meg til å tenke på en annen fotograf, Jan von Holleben, med serien Dreams of Flying. Her er riktignok barna våkne og med på leken, men Mila var veldig søt som intetanende modell og :-D

Lena JohnsenFlinke fotograf Lena Johnsen kom til meg i vår og spurte om jeg kunne lage noen stjerner til photoshoots. Slikt syns jeg er både artig og nyttig, så jeg sa selvfølgelig ja :-D Disse er lagd i papir på samme måte som hårpynten/brosjene i voksduk jeg lagde tidligere (og har planer om å lage flere... snart, hehe). Jeg er så fascinert over det fine lyset i bildene til Lena!
Modell: Helle. Copyright alle foto: Lena Johnsen.

bilder som får meg til å smile på hver sin måte :-)

kilde internett.

Fotoshoot med mine accessories!

web2mg3469ny

webakinahvit097

webakinahvit061

webakinahvit278
Alle bilder, Fotograf / Copyright: Marie Lindeman Johansen, Modell: Akina (Starlet modellbyrå) Styling / makeup: Jane Christensen / Marie Lindeman Johansen. Øredobber / lommebok: Ingrid Riddervold.

Tidligere denne måneden skrev jeg at tingene mine skulle bli brukt i en bildeserie, og nå er bildene ferdige :-D Bildene skal brukes til promotering av modellen til det Canadiske motemagasinet Toletta, og kanskje noen norske blader hvis de kjøper bildene. Må si jeg er imponert over oppfinnsomheten, kartonglommeboka ble kjempekul i en slik setting! Tenker å ramme inn noen av bildene og ha i butikken :-)

PS; accessoriene er til salgs! Oversize øredobber kr 160, Kartonglommebok kr 120.

Nydelig akt!

carreblanc03

Jeg kom over en nydelig fotoserie fra den franske fotografen Eric Marrian; "Carré Blanc", med linjer og komposisjon laget av en naken kvinnekropp. Vakkert! :-)

Milde himmel...

dsc0002

dsc0004

Nydelig himmel igår kveld!

Vinkel

16668147550x550
Foto Nils Holgersson

Fint bilde. Minner meg forresten om de kjøkkenklippene i Team Antonsen hvor alt går sidelengs :-D

London memories <3

Har akkurat kommet hjem etter en uke i London, og tenkte å dele noen stemningsbilder her på bloggen :-)

dsc0013

dsc0014

dsc0037

dsc0045

dsc0060

dsc0072

dsc0087

dsc0085

dsc0123

dsc0132

dsc0194

dsc0144

Fotograf Andrzej Dragan

ad2

ad3

Sjekk ut fotograflegenden Andrzej Dragan, utrolig dyktig på portretter og photoshop. Bildene over er fra en serie med døde kjendiser...

Under her et bilde jeg la merke til i en bildeblogg for noen mnd siden :-D

bilde 1
hits