Filmer

Lyd

Sett av 3 minutter til denne tenkevekkeren og få en litt rikere hverdag :-)
Video funnet hos Elefantzonen.

The joy of destruction

Jeg likte denne animasjonsfilmen :-D
Funnet blandt flere kortfilmer inne hos fine Annika Bäckström.

Bakeinspirasjon

Søt animasjonsvideo

Apache from oneedo

God helg :-)

Ta deg tid til disse videoene :-)


Nydelig illustrasjon / animasjonsvideo basert på et intervju av John Lennon. Vakkert! Funnet på bloggen til mine søte venninner Marianne og Lee, som forøvrig er full av inspirasjon til grafisk design, illustrasjoner, street art, interiør, branding osv: Fruity Legsia.

Your secret from Jean-Sebastien Monzani. Denne fant jeg hos Binka på Elefantzonen, hun sa det var en video jeg ville smile av, og hun hadde rett :-) Viktig å huske på å sette av noen minutter hver dag til å fokusere på noe positivt og på de små nære tingene i hverdagen. Ellers blir jo alt bare mas...


Jeg sitter og koser meg med de nydelige kommentarene som tikker inn på forrige innlegg, litt overveldet :-D En av etterlysningene var flere tips. Jeg skal blant annet komme tilbake med et innlegg med tips til flere av de bloggene jeg selv er følger av (og det er endel: etter 5 dager på Storåsfestivalen hadde det hopet seg opp hele 73 nye innlegg på Bloglovin'!) Jeg finner så mye inspirasjon hos dem så det må jeg dele :-) Et annet tips til meg var å oppdatere bloggen oftere, og det var kjempekos å høre. Noen ganger er jeg redd jeg "maser bort" lesere hvis jeg poster for mye, men nå skal jeg komme innom her oftere :-)

Jeg og tre venninner var forresten årets dekorgjeng på Storås, noe som resulterte i over 40 sydde vimpelrekker som dekte hele konsertområdet inne i skogen. Må prøve å fiske frem noen bilder så dere får se! Men nå er det sent, og jeg gleder meg til å krype oppi min egen seng igjen, teltlivet tar på!

Apricot - kortfilm

Les Dangereux - animasjonsfilm

Les Dangereux from RedForty on Vimeo. Søt kortfilm :-D

Mine YouTube-favoritter :-)

Det er noen videoer jeg kan se om og om igjen, og nå er det på tide å dele dem med dere :-D


My First Crush av Julia Pott
Elsker illustrasjonene og stemningen i denne søte filmen. Det er noe med tegnefilmer/animasjon med vanlige stemmer som ikke er barnslig tilgjort. Filmen er laget basert på ekte intervjuer om folks første forelskelse. Sjarm!


Kattunger. Kan ikke motså dem :-D


Imponerende flaskemusikk!


Hot and Cold av Los Colorados
Uslåelig coverversjon! :-D you'rrrr cccccchhhått'n'youchre cåååld
hits