Blogg

Retroklokker med stoffreim hos Ane HavnegjerdeFlinkeste Ane har blogglotteri, stikk innom og meld deg på du også! Jeg vet ikke hvilken jeg har mest lyst på, lilla eller blomstrete blå? hmmmmmm! Kule allesammen!

Konvolutter laget av atlas

Ville bare vise dere en idé jeg fikk for et par måneder siden, nemlig å brette hjemmelagde konvolutter av et gammelt atlas! Atlaset fant jeg på Fretex for 30 kr og har store sider med gamle fine kart. Det er både Sovjetunionen og Tjekkoslovakia, store hav og tørre ørkener. Jeg selger dem på butikken sammen med egne håndlagde kort :-)

Vinnere :-)

Ok, bedre sent enn aldri, jeg har endelig satt meg ned og trekt ut tre søte vinnere på blogglotteriet mitt! :-) På mandag klikket dessverre min kjæreste mac, og etter timesvis med førstehjelp kan det se ut som jeg må bite i det sure eplet (applet? hoho, tørr humor på morgenkvisten her!) og kjøpe ny disk. Derav forsinkelsene. Akk og ve. Men dette gidder dere sikkert ikke å lese om når dere er spente på hvem som vant?

Det var 92 kommentarer på innlegget, men endel dobbelpostinger type "Å, jeg glemte å si at jeg vil ha pakke nr.2", derfor har jeg skrevet opp alle deltagere på et ark så det skulle bli rettferdig og like vinnersjanser. Det ble 77 påmeldte! Og veldig varierende favorittpakker, det er fint. Jeg brukte Random.org til å trekke ut tre tall mellom 1 og 77.

HER ER VINNERNE <3


Gøril MelandHelene RendalIngrid Aartun Bøe

Send meg adressene deres på mail! :-D
Det som er veldig rart og kanskje litt mistenkelig er at Helene Rendal er bestevenninna mi! Jeg vurderte nesten å trekke på nytt for å unngå eventuelle klager, haha, men nå er det nå slik at hun ble trekt ut (og jeg har vitne :-D).

Tusen tusen takk til alle som deltok og hjalp til med å spre det glade budskap, setter stor pris på det! Og gratulerer til vinnerne :-) Ha en super fredag allesammen!

Siste frist!Siste sjangs for å melde seg på Blogglotteriet :-)

Husk: følg bloggen, lik Ingrid Riddervold Design på facebook OG post konkurransebildet på din egen blogg eller facebook. Oooog, ikke minst, meld deg på i kommentarfeltet på blogglotteriposten & kryss fingrene <3

Vinneren trekkes kl 24 ikveld! Alle gavepakkene har en verdi på ca 1000kr hver.

Husk blogglotteriet :-)Det er fortsatt tid til å melde seg på Blogglotteriet :-)

Husk
følg bloggen,
+ lik på facebook,
+ post konkurransebildet på din egen blogg eller facebook.

oooog, ikke minst, meld deg på i kommentarfeltet på blogglotteriposten og kryss fingrene <3

BLOGGLOTTERI!22.mars fyller bloggen 2 år, og den dagen vil jeg trekke tre heldige vinnere som får hver sin gavepakke! Denne give-awayen er ment til mine mest ihuga tilhengere, og derfor er det også hardbarka krav for å melde seg på ;-) Jeg syns selv jeg har slått litt på stortromma med premiene, så jeg håper dere vil bruke noen minutter på å hjelpe meg med å nå ut til nye lesere?

Påmelding til konkurransen krever alle disse tre tingene:
1. Du er fast leser av bloggen (feks Bloglovin' eller tilsvarende),
2. Du er venn med Ingrid Riddervold Design på Facebook,
3. OG at du poster konkurransebildet over i et innlegg på din egen blogg. Hvis du vil låne andre bilder og skrive litt mer om meg er det bare kjempehyggelig :-D

Hvis du oppfyller alle disse streeenge krav kan du nå melde deg på i kommentarfeltet :-D Husk å fylle inn e-postadresse og blogg så jeg får kontakt med deg hvis du vinner! Legg ved link til innlegget du har lagd. Og skriv gjerne hvilken Gavepakke du har lyst på <3

EDIT: Hvis du ikke har en egen blogg, så teller det at du sprer det glade budskap via feks Facebook :-) Bare gjør en innsats og meld deg på hvis du har god samvittighet ;-) Danske og svenske lesere er også velkommen ja. Ang Facebook er det ikke meg som person, men design-sida som trenger medlemmer ;-)

///

Info om Gavepakkene:
#1
Søt sminkepung (verdi 290), 4 magneter (150), to par øredobber (2x100), Iskrem-brosje (195), Pengepung (150 og Kartonglommebok (150). Total verdi kr 1132,-

#2 Sykkelsetetrekk (verdi 190), kartonglommebok (150), iskrem-brosje (195), Zebrasmykke (150), Pengepung (150) og to par øredobber (2x100). Total verdi kr 1035,-

#3 Sykkelsetetrekk (verdi 190), Nøkkelsmykke (260), kartonglommebok (150), to par øredobber (2x100) og pengepung (150). Total verdi kr 950,-

Samlet verdi på gevinstene er 3120,- <3
Under her er noen flere bilder a premiene.

11 nye sykkelsetetrekk!

Har tidligere sydd sykkelsetetrekk både i voksduk og vanlig tekstil, denne gangen ble det regntrekk, 11 stk! Halvparten havner på Pryd Bakklandet og resten på Pop-up'en på Mercur. Passer standard DBS-sete eller alt som er mindre. Fresh opp sykkelen i høst, mye penere enn plastikkpose iallefall :-) Pris 180kr
Disse tre er laget av gamle brukte duker, nøye klippet ut mellom kaffeflekker og rifter ;-) Ser for meg at de har ligget ute på bordet på hytta til noen, i duskregn, myggstikk og fiskelykke. Nå har de nytt liv, håper noen vil bruke dem videre!

Sukkertøy for øyetJeg fant en ny blogg her om dagen, Sukkertøy for øyet, med interiørtips i DIY-kategorien - mye inspirasjon med andre ord :-) Det er Ida Susanne på 24 som skriver bloggen, og hun bor tydeligvis i en utrolig koselig leilighet omringet av nips på alle kanter! Hett tips; meld deg på give-awayen hennes og bli med i trekningen av den flotte tavla hun har laget på bildet under!

Give-away!Woho, 100 000 besøk!
Jeg har tidligere lovet en ny give-away, så her kommer den! Har funnet frem noen ting som representerer meg godt - de er nemlig alle laget av resirkulert materiale! Hvis du vil være med i trekningen av premien er reglene enkle: Post give-away-bildet på din egen blogg og link til dette innlegget. Hvis du vil skrive noen ord om bloggen min og hvorfor du leser den, er det en super bonus :-D Legg igjen en kommentar her om at du deltar. Easy as pie!

Hvis du ikke har blogg kan du delta på Facebook:
Lag et notat hvor du poster bildet og linken hit.

Frist: 2 uker! (midnatt 19.april 2010). Lykke til!

Deltar du? :-)

100 000 besøkende på bloggen!

22.mars 2009 fant jeg ut at jeg skulle starte en blogg for å vise frem det jeg lager for salg. Ganske nøyaktig ett år etter har telleren nådd 100 000 besøkende! Helt utrolig :-D Kurven er ganske bratt, det øker for hver måned og jeg har fått ganske mange faste lesere, det er kos! Tenkte jeg skulle dele noen statisktiske facts om mine lesere på bloggen:


94% av leserne er i Norge, og av disse er 19% fra Trondheim. 20% er fra Rogaland, det er litt mer overraskende :-)
16% er inne på bloggen i mer enn en time. 66% stikker innom i bare 5 sekunder.
52 % har aldri vært på bloggen før, mens 48% er tilbakevendende lesere <3
42% bruker Firefox og 32% bruker Internet Explorer.
35% bruker Mac, mens over 60% PC/Windows. 35% tyder likevel på en høy andel kreative folk ;-)
De fleste kommer rett inn på bloggen, mens ca 1/5 fra linker på andre blogger. Noen finner meg via Google, og av dem er det ca halvparten som har søkt på bestemorruter eller hekling! resten har lett etter Ingrid Riddervold :-) Men hekling er altså undervurdert...Når det kommer til Facebooksiden min har jeg nå 559 fans <3
Det er ganske interessant å se hvordan forskjellige ting påvirker dette, feks da jeg hadde en blogg-konkurranse på julaften ble det ca 100 fans mer, sjekk den stigningen :-)Det er 78% kvinner og 19% menn, 3% er kanskje ikke helt sikre selv? ;-)
82% er mellom 18 og 35 år og de aller fleste fra Norge. Overraskende nok har jeg 1-2 fans i veldig mange andre land også, det er stas! Spesielt med tanke på at de sikkert ikke kan norsk, hihi :-) Det er over 10 fans fra Sverige, USA, Australia og UK.


Bottom line: I LOVE YOU ALL :-D

Bloglovin'


Follow Ingrid Riddervold - This and that!

Slagsmålsklubben!Sjekk ut Svenske Slagsmålsklubben, et fiffig electronicaband som minner meg om barndommens nintendo 8-bits :-D Funky musikk som gjør meg glad!

Not my cup of tea!

12

Sist jeg var innom Dromedar fikk jeg øye på denne søte krukka med Chai-krydder til 98,- Ettersom jeg elsker Chai-te, hjemmekos og alt det der så virket det veldig fristende. Fremgangsmåten de tipset om var: varm opp melk og tilsett litt chaikrydder, trekk sort te (feks kanel-te) i varmt vann og bland! Jeg satte meg godt til rette i sofaen og skulle smake på sakene (som luktet veldig godt), men etter et par slurker husket jeg at jeg ikke liker melk i teen. Bahhhh.
hits