Tid for ny hjemmeside!
I morgen den 22.mars er det 3 år siden jeg startet denne bloggen i 2009!

Og besøkstelleren viser nesten en halv million treff!! Herlig :-D

Og med det sier jeg adios - og flytter inn i freshe nye "lokaler" på mitt eget domene ingridriddervold.no. Domenet har jeg hatt lengere enn bloggen, men aldri fått helt dreisen på det, hverken stilmessig eller innhold. Mye raskere å poste innlegg på blogg.no tenkte jeg :o) Men, på tide å bli litt proffere i uttrykket, og samle seg på ett sted. Så fra nå finner dere nye innlegg på den nye bloggen! Håper alle blir med over, hadde vært trist å miste noen på lasset!

Dere som har Bloglovin' blir (forhåpentlig) flyttet automatisk ♥ Beklager på forhånd for evt dobbelposteringer akkurat i overgangen.

Benytter samtidig anledningen til å takke for alle hyggelige kommentarer fra dere lesere, jeg setter alltid stor pris på dem selv om jeg ikke alltid er så flink til å svare! Lover å skjerpe meg ;o)

(Gamlebloggen blir liggende her til inspirasjon og glede. Kopierer over et knippe innlegg)3 kommentarer

STINE FRIIS

21.03.2012 kl.15:14

Gratulerer med nytt domene! Gleder meg til å følge med!

Anna GL

21.03.2012 kl.16:34

Jeg har lagt inn den nye nettsiden i Bloglovin'-rullen, og får heller slette denne om det blir mye pes. Den nye nettsiden er kjempeflott altså! Herlig fin!

Ingrid Riddervold

22.03.2012 kl.11:26

Tusen takk! :-D

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits