Oslotur


Det ble en aldri så liten vinterferie - eller vårtur på meg. Med minipris-togbillett på mobilen fartet jeg nedover det ganske land med krimlydbok på øret og alt for mange kjoler i kofferten. Destinasjon Oslo!

Snille Marianne ga meg egen nøkkel og lot meg sove på den myke sofaen i sitt svart-hvite hjem :o)


På tur i markveien / grünerløkka. På Skaperverket var det mye fint.Møtte minst 4 hunder som var med eierne på jobb i denne gata!

En Enkel og stilig porselensring ble fangsten på Skaperverket
men klossmajoren meg slang den i badegulvet etter et døgn.
En nydelig brosjenål fant jeg i denne bruktbutikken vis-a-vis Skaperverket.


Snøen dere ser her var vekk igjen neste morgen :o) Elsker slike små butikker!


Var selvfølgelig innom Frøken Dianas Salonger!


Fikk tannlegepremie-følelsen og måtte ha med meg denne ;-)

Dagens tips til sy-folket: Perlehuset (helt nederst i bogstadveien / bak slottsparken) har gamle satengskråbånd! Myke, glatte, og bare 12 kr/m. Hvilke fargevalg, milde himmel!


Her er de jeg valgte meg, gleder meg til å kante småkjolene med dem!

Våren gjorde anmars! 15 grader og full fres på løkka.
Street art som fikk frem smilet :-D

Var skikkelig dårlig til å ta frem kameraet enda det ble slept med overalt. Føler jeg er inne i en uinspirert periode hva foto angår. Men, andre ting jeg gjorde i Oslo var å kjøpe meg et pencilskirt på Manillusion, finne mange rare ting på Tiger, søte smykker på Monki. Veldig hyggelig Babyshower (jeg ga bort hjemmelagd baby cosy som falt i smak, og vi drakk alkoholfri cava). Gikk på markedene på Birkelunden og Blå og spiste gode vafler. Café og shopping med koseMarthe. Spiste middag hos fine Mari i nyleiligheten ( fine møbler og det meste funnet på Finn). Stakk innom Sølv-studioet og spiste boller og hjalp til med litt siste-liten-finish før vårkolleksjonen sendes til butikkene. Spiste god suppe på Lokk med Marianne, Elisabeth, Christina og Linn, og ut på vift om lørdagskvelden. Gikk og tuslet i mange butikker og prøvde å unngå kjedebutikkene vi tross alt også har her i Trondheim ;-) Alt i alt en deilig tur. Og deilig å være hjemme igjen. Var godt å treffe Mann og barn, øh, jeg mener katt! :o)3 kommentarer

nadja

14.03.2012 kl.00:28

for en fiiiin tur. oslosavn de luxe, her jeg sitter nå. fine parkteateret og alle butikkene i markveien. synd med ringen dog.

hils mann og katt!( kanskje på tide med barn...;))

Helene R

14.03.2012 kl.22:34

Åh, det så alldeles herlig ut! Ser ut t at du har kosa dæ! :)

Maria

15.03.2012 kl.09:22

Heldig Ingrid! Jeg har så mye lyst til en tur til Oslo.... en ordentlig tur mener jeg... hvor jeg kan kose meg virkelig...Porselensringen var nydelig! Så synd at den gikk i stykker...

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits