2 fine ting!

Fin ting #1
Sjekk ut denne kule vintage veska jeg kjøpte meg på epla! Fant den hos butikken Used Fashion Love. Tilsynelatende ubrukt, og jeg har aldri sett maken. For en artig accessorie :-D Den var ca dobbelt så stor som jeg trodde, men det gjør ingenting. Tepose-lappen har en magnet som lukker/holder lokket på plass! Også er det speil inni så man kan sjekke lebestiften. Love it.

Fin ting #2
Dette er helt utrolig. Fikk hentelapp og tenkte det bare var en pakke jeg hadde bestilt. Det var det ikke, det var en stor Norgespakke full av disse nydelige tekstilene! I pakken lå et hyggelig kort fra Synnøve:

Hei! Bare en liten takk for fantastisk inspirerasjon ved å lese bloggen din! Nyyyter synet av kjolene dine og mønstersammensetningen! Håper denne lille pakken med stoff fra undertegnede (som også er håndarbeidsfrelst) kan gi deg guts til å fortsette! Masse masse lykke til! Mvh Synnøve fra det blide Vestland.

Jeg er målløs :-D Tenk å sende med så mye fint! Jeg lette i mailen for å se om jeg hadde snakket med henne før, men fant ingenting. Men jeg har postadressen og tenker sende henne en pakke med noe. Hvis du leser dette Synnøve, kan du sende meg en mail så vi finner ut hva du har mest lyst på som en takk for alt dette? Dette er lykke, gleder meg til å sy :-D7 kommentarer

Maria

25.02.2012 kl.20:16

Denne veska er den kuleste jeg har sett noensinne! Helt utrolig! Genialt design! Er den merket da? Og var du ikke heldig nok med "gullfunn", så fikk du pakke i posten i tillegg! Tror at det er en herlig dag i dag! ;) Kos deg masse og nyt skattene dine! God helg! :)

Mirabai

26.02.2012 kl.11:11

Wow, for en sinnsykt kul veske. Og for en hyggelig pakke, så kult at folk sender stoffer i stedet for at de ligger ubrukt eller kastes. Jeg blir helt inspirert jeg :)

ina

27.02.2012 kl.20:44

Dæven så mye fine stoffer! Fantastisk med så mange flotte folk man kommer i kontakt med via internett! :-D

Silje Silje

27.02.2012 kl.20:50

Åååå så kult!! Snille Synnøve altså! :-)

Aleksandra

27.02.2012 kl.21:03

Fantastisk veske altså! Den var skikkelig artig :)

Aggais Verden

27.02.2012 kl.21:40

Har tittet på den veska før, den er virkelig noe skiller seg ut i mengden. helt nydelig:)

mitthjerte

27.02.2012 kl.22:59

Dritkul veske!!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits