Togtur!

I går tok jeg en togtur til Levanger, knappe 1,5 time fra Trondheim. Ble sittende i (det skitne) vinduet og knipse noen bilder av variert vinternatur som føk forbi. Jeg syns det er veldig koselig å ta tog. Én ting er at det er veldig lettvint, bare å spasere ombord fra sentralstasjonen uten flybuss, sikkerhetssjekk eller bagasjedrop, det er mye mer miljøvennlig, og man får virkelig følelsen av å reise hele strekningen! Med fly blir man litt mer plassert et nytt sted uten å føle forflyttelsen like godt.

Formålet med reisen var å besøke fine Maria :o)

Se den fine sølvringen jeg kjøpte av Maria!
Jeg så denbloggen hennes og bare måtte ha den :-D R'en ser nesten ut som logoen min, og uansett er den Riddervold. Jeg og Maria skal stille ut sammen på Namsskogan Familiepark i sommer, så nå er det produksjon til det som står på. Maria er utdannet sølvsmed og opptatt av gjenbruk. Ringen min er lagd av en flaskegrønn skrivemaskin, og i tillegg til flere ringer fra den, lager hun mansjettknapper av en svart skrivemaskin, ringer av gamle mynter og smykker lagd av skjeer for å nevne noe. Selve ringen på ringen min kommer fra en bøyd gaffeltann! Jeg er så fornøyd! :-D

Maria har mange fine ting i nettbutikken sin, har du ikke sett den så ta en titt!
En av mine favoritter er denne Marilyn-brosja laget av en brusboksbunn!7 kommentarer

nadja

16.02.2012 kl.13:01

fantastisk flott ring, frøken R. maria er flink.

vi skal også ta toget til leveanger til våren, nå gleder jeg meg enda mer.

Ellen*

16.02.2012 kl.14:25

Tog er koselig, ja. Ihvertfall med vindusplass.

Takk for tips om Maria. Den fine Epla-butikken har jeg faktisk ikke sett før!

Maria

16.02.2012 kl.20:17

Takk for besøket søte deg! Det var kjempekoselig! Nå at jeg vet at du liker togturer skal jeg oppfordre deg oftere p komme hit! :)

Eline

16.02.2012 kl.20:19

Nydelig ring! Vil ha en med E!

Helene R

17.02.2012 kl.06:32

Den var nydelig, og helt perfekt til deg! Heldiggrisen :)

Victoria

17.02.2012 kl.08:19

Saa koselig med togtur til Levanger! Jeg har tatt toget samme strekning mange ganger ettersom jeg er fra Steinkjer, og naa som jeg bor i Australia er det ekstra koselig aa se bilder hjemmefra :)

hildegunn

17.02.2012 kl.18:36

Åh, den ringen var bare så superkul!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits