Kjole D31 - sommer kommer!Jeg fikk en pakke i posten. Med sommerstoff! Gult, orange, hvitt, tett i tett med søte blomster. Pakken kom fra Ingeborg, og var mormorens dynetrekk. Nå er det forvandlet til en ny kjole. Jeg elsker når minner tas frem i bruk igjen! Ingeborg har allerede kjøpt seg to damekjoler hos meg, og dette er den tredje. Hun ville ha sirkelskjørt, lommer og halvlange armer. Blomstene har pittelitt lysegrått på seg, så jeg tok det igjen med mørkegrå armer som fremhever den fargerike kjolen.

Vil du bestille en kjole hos meg? Ta en titt i Kjolebestillingsalbumet for noen fine alternativer, eller send meg en mail på i.riddervold (at) gmail.com. Kjolen sys etter dine mål og ønsker. Ferdige kjoler finner du i nettbutikken.

PS, det er nok til enda en kjole i dette herlige stoffet :-D

5 kommentarer

Ingeborg

12.02.2012 kl.21:27

Fantastisk....... Gler meg til den kjem heim <3

Helene R

13.02.2012 kl.00:01

For et herlig stoff! Kjempefin kjole! :)

Brit, mor til Ingeborg

13.02.2012 kl.00:55

så nydelig.....mitt dynetrekk....det har eg jammen sove mange netter i . Tenk at det er i live endå, eller skal eg seie "nytt liv ?

Siri

13.02.2012 kl.15:06

For en inspirasjon! Elsker kjolene dine, blir kjempe inspirert av de glade fargene og mønstrene :D Men jeg har et spørsmål, hvor har du bestilt merkelappene du bruker på produktene dine?

Siri

13.02.2012 kl.15:33

Hei Ingrid! Takk for kommentaren og tipsene! Har ikke tenkt på at det går å bestille fra Etsy, så det skal jeg sjekke opp :) Keep up the good work ;D

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits