Bluebird Vintage

Slenger inn et bloggtips, Bluebird Vintage

Verdens mest sjarmerende hippiefamilie i Texas, nygift og med tre pene barn. Hun delte akkurat bryllupsbildene, og jeg deler noen av dem videre med dere. En flott påminnelse om at alle bryllup ikke trenger å være A4, man kan ta alt man liker og koke det sammen til en veldig personlig event. Selv ville jeg nok ikke hatt det hippie, men ville hatt slike håndlagde ting, små skilt, mix & match og slikt! En annen ting jeg er fan av er at alle gjestene matcher! Vanligvis er det no-no å ha på seg hvit kjole i et bryllup, men her funker det helt fint! Og invitasjonen er nice! :-D

Se alle bildene her:
Part one
Part two5 kommentarer

Hanne

11.02.2012 kl.19:20

Var inne der, og de hadde utrolig mange fine bilder! :D

The Nam

11.02.2012 kl.22:20

Åååå, jeg syns det var sykt fint!

nadja

12.02.2012 kl.18:26

de er skikkelig skikkelig kule. det bryllupet hadde jeg digget å være i. og de barna hennes er bare sykt vakre. kjenner jeg får nesten lyst å gifte meg på nytt. det må være lov å lage en slags 5 års bryllupsfest, don't you think?

missM

13.02.2012 kl.16:29

Har fulgt bleubird sin blogg lenge. Jeg elsker stilen og bildene hennes. Hvis du leser Bleubird leser du kanskje også A beautiful mess? Hvis ikke bør du ta en titt der også, litt i samme stilen!

Kari

20.02.2012 kl.12:26

Det ser ut som du er med på noen av bildene,Ingrid! :-)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits