Eksklusiv sminkepung i minkpels

Noen hater pels, andre elsker pels. Selv er jeg imot at ny pels produseres (på det fæle viset det gjøres idag), mens vintage-, gjenbruks-, eller pels fra dyr skutt i vill tilstand er greit. Bedre at det brukes enn brennes!! Denne store sminkepungen er rett og slett en omsydd lue i nydelig mink. Jeg og missM-Marianne (hun med eplas beste vintagebutikk vet dere ;-) gjorde en byttehandel i forrige uke, hvor hun fikk øredobber og jeg fikk lua (se nest siste bilde). Dessverre var lua alt for trang, og etter forslag fra missM ble den gjort om til sminkepung. Blondebånd og rosa perler til pynt, den ble riktig så søt. Kjempegod plass inni er det også, og den kan brukes som håndholdt veske sammen med enhver finkjole. Du finner den i Nettbutikken og hos Etter min morfar  solgt ♥
Foto: Marianne Wåhlberg

Noen favoritter fra Mariannes butikk:
Fotos: Marianne Wåhlberg4 kommentarer

lostinlove1

29.01.2012 kl.10:39

fin blogg<3

komunter til bake(:

missM (Hverdagseventyr)

29.01.2012 kl.14:24

Oioioi, så på den! Så utrolig fin den ble! Skulle gjerne hatt den (tilbake) ;) Perfekt som pung og veske jo! Ble så søt med blonder og perler på!

missM (Hverdagseventyr)

29.01.2012 kl.14:26

..og så glemte jeg jo: Kommentere tilbake! Du har dritbra blogg ass...

Helene R

30.01.2012 kl.01:24

Så stilig den var! Kul måte å bruke lua på! Den mintgrønne kjolen var forresten bare helt fantastisk!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits