Nye portopriser 1. januar

Posten Norge setter nå opp prisen på pakkesendinger betraktelig. Det som før kostet 14kr å sende går opp til 30! Ganske ergelig, og for en økning! Jeg har nettopp vært inne og manuelt endret 98 produkter i nettbutikken min til de nye prisene. Håper dette ikke betyr at folk handler mindre på nettet? I min butikk har jeg gjort det slik at man betaler frakt kun for ett produkt, også spanderer jeg gratis frakt på resten av bestillingen. Så nå vil det lønne seg å kjøpe mer på én gang. Har også senket prisen på noen småting. Ganske sprøtt at det koster mer å få noe sendt til samme by enn fra feks usa. Men men! Jeg elsker netthandel og å få pakkene rett hjem i postkassa, så jeg kommer ikke til å la meg skremme iallefall :-D God handel!


Lurer på om Storken tar på seg andre leveringsoppdrag enn spedbarn? :o)
(Bildene er googlet)4 kommentarer

Kristine

30.12.2011 kl.13:46

Det nye prissystemet til posten var jo utrolig tungvint! Ikke nok med at det er økning i pris for vekten, men nå må man plutselig betale ekstra for tykkelsen.. Fryktelig kjedelig!

Marie

30.12.2011 kl.17:58

Så utrolig dårlig gjort av Posten ... :(

Siljesreise

30.12.2011 kl.22:10

Sett opp prisene så folk ikke får lyst å bruke posten lenger. Men så har vi jo bare posten å bruke, så da må vi likevel. Toskat!

FrkAxelsson

03.01.2012 kl.10:53

Nei noe så utrolig tullete! Det går alltid opp litt hvert år, men å ha en økning på over dobbelt så mye!? Lite gjennomtenkt i forhold til alle de bedriftene som baserer seg på netthandel...

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits