Vintage....og der kom omsider julekulene jeg kjøpte på Etsy 19. november ;-) Tok sin tid gitt. Håndblåste vintage glasskuler fra 50-tallet, i originalemballasjen. Alle er i litt ulik størrelse og form, med rå topp, spor etter tidens tann og fulle av sjarm! Tanken var å lage julekuleøredobber av dem, men nå tror jeg nok det er for sent. Sparer dem til neste år - med mindre noen har veldig lyst på nå?

Ei svær fin edelgran står og sitrer etter pynt i stua vår, tenker å kose meg med det i morgenkveld :-) Lukter himmelsk! Er ferdig med alle julegavene, og alle får noe håndlagd fra meg i år, hele 31 ting, og 38 kalendere som jeg og søstrene mine har lagd! God følelse! Nå senker skuldrene - og julefreden seg her, og det håper jeg den gjør hos dere og!

RIKTIG GOD JUL!!Stikkord:

2 kommentarer

Elise

21.12.2011 kl.09:34

Alle får noe hjemmelaget?! Årh gurimalla altså. Legger meg på bakken og tilber deg! Satser på å komme sterkt tilbake til neste år!

Aslaug

23.12.2011 kl.18:51

God jul! :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits