Nye tversoversløyfer uten knyting :-)Etter noen forespørsler har jeg nå lagd nye typer tversoversløyfer hvor man ikke trenger å kunne den omstridte knuten ;-) Til tross for instruksjonsvideoen med den søte 7-åringen er det tydeligvis fortsatt litt pes både å lære seg og få det til fint (jeg har til nå selv måttet knyte min samboers sløyfe hver gang ;-). De nye sløyfene er i samme fine fasong som de forrige, men er tredd på bredt strikkbånd med knapp og knappehull. Dermed kan man justere lengden fra 0-46 cm, og man kan klippe av tuppen hvis den blir lang og slengete. Strikkbåndet blir uansett liggende skjult under kragen, og sløyfene er nå mye enklere å ta av og på. Passer både gutter og menn - og damer for den saks skyld, og koster kr 295,- på Etter min morfar

2 kommentarer

g u r o

15.12.2011 kl.21:21

Dei er heilt herlege! :) Og det var kjempelurt med den knappestrikken, sjølv om eg likar veldig godt den tida på kvelden når mannen løsnar på snippen, elegant knyt opp tversoveren og lar den henge rundt halsen i ekte 007-stil. ;)

Ønskar deg gode førjulsdagar!

Kari Anne

23.12.2011 kl.11:55

Fine sløyfer! Det var også veldig fine kjoler jentene til Epla-Siw hadde på God Morgen Norge her om dagen ; )

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits