Nytt liv til 90-tallsskattDet er visst ikke grenser for hva som finner veien til en kartongnerd som meg selv ;-) Gamle melkekartonger fra 90-tallet dukket opp på min stefar Hans-Jørgens loft, og nå har de naturligvis blitt lommebøker! Jeg husker dette maleriske designet med kyr og kalver, og det er gøy å se eldre emballasje med gamle logoer og slikt!De "nye-gamle" kartonglommebøkene finner du nå i nettbutikken, sammen med et par helt nye biola-varianter! Per i dag har jeg hele 48 forskjellige å velge i - kanskje en passende julegave, hmm?Én kommentar

Victoria

08.01.2012 kl.09:41

Flotte lommebøker! Jeg kjøpte noen av deg for et par år siden, og kom naa tilfeldigvis over siden din igjen. Det var saa koselig aa se alle de gamle melkekartongene saa jeg tenkte jeg skulle si takk :) Jeg bor fortsatt i Australia og er kanskje ekstra nostalsgisk, men like fullt :) Hils Trondheim fra meg!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits