Kjolestørrelser

Tenkte bare å lage et kjapt innlegg med størrelsene jeg går ut ifra. Denne tabellen er lånt fra ellos, og er den jeg har gått ut ifra når jeg har lagd damekjolene mine. Det er et fleksibelt snitt med rom for bevegelse, og det er bare brystmålet som avgjør, ettersom midjen har strikk og hoftene gjemmes i skjørtet :-)

Str XS er den neste i størrelsen etter småkjole str 7-8 år. Passer fint til tantebarnet mitt på 10 år :-)

Min godeste Petra prøvedukke er litt overdreven i fasongen, med smal midje og stor byste (midje str 36 og byste str 40!). Den minste størrelsen XS er for liten for dukken. XL tilpasser seg dukkens fasong, men gir dermed et litt feil inntrykk. Hvis du har spørsmål i forbindelse med en kjole du liker må du gjerne sende meg en mail med dine mål og høre om den kan passe. Kjøper du i nettbutikken har du 14 dagers angrerett. Vil du prøve kjolene er du hjertelig velkommen til Etter min morfar, hvor vi også har mange fine vintagekjoler på rad og rekke :-)



Stikkord:

2 kommentarer

Helene R

25.10.2011 kl.21:44

Thanx! Akkurat noe sånt jeg tenkte på :)

Karoline Pernille Rosland

26.10.2011 kl.11:46

DØDSKUL KJOOOLE!!! Wow!! <3 <3

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits