Kjole D9 - gardinfin

Yes yes, jeg må innrømme at kjolene er litt sommerlige av seg. Nekter å slippe vinteren til!  ;-) Damekjole nr 9 er laget av en vakker gardin med brune blomster og blader, fin tekstur i stoffet. Skjørtedelen har fått fôr fra en annen gardin for å bli mindre gjennomsiktig. Toppen og amene er sydd i ny bomull, begge turkis/mint. Størrelse M-L, kr 990,- på Etter min morfar / nettbutikken.PS, jeg skal tegne opp mønsteret ett hakk større også, er det interesse for kjoler i str 46-52?
(Jeg går ut fra størrelsestabellene på Ellos.)3 kommentarer

Rebecca

11.10.2011 kl.19:14

Det er ønske om kjoler i 32-34! :-)

Rebecca

12.10.2011 kl.23:06

sv: takktakk:) Hurra! Finnes den et sted i Trondheim så man kan prøve? :)

litt espelid

19.10.2011 kl.00:17

Hei
Nydelige kjoler du syr, men jeg har et spørsmål kanskje et rart et men. Hvordan er kjolene i frohold til beveglighet på armene, om du har på kjolen og stikker armene rett ut og prøver å snurre de rundt fremover virker armene begrensende på beveglesen?
grunnen til at jeg spør er at jeg sitter i rullestol, armene er beina mine så jeg kan ikke ha klær som begrenser bevegelsen men vil alikvel ha fine klær
:-)
nydelige kjoler du lager sikkelig magiske

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits