Spørsmålsrunde :-)Har du noe du vil spørre om? Kan feks være om det å drive firma, satse på noe eget, praktiske ting, spørsmål om produktene jeg lager, hvor jeg får ideer fra eller noe helt annet. Fyr løs! :-) Tar også gjerne imot konstruktive kommentarer på innholdet her på bloggen, er det noe du vil leser mer/mindre om? Takk!


Stikkord:

6 kommentarer

:)

27.09.2011 kl.06:30

Hei!

Nyter bloggen din! Jeg lurer litt på...man trenger sikkert en god porsjon selvdisiplin for å gjøre som du? Hvordan planlegger du dagen din? Har du "arbeidstid", timeplan på ting eller hur?

Og så vil jeg bare si at tingene du lager ser så utrolig perfekte ut, du er en liten nøyeper?

Gleder meg til å følge nye idéer og funn.

Mirrevirre

27.09.2011 kl.09:53

Hei!

Synes du lager utrolig mye artig! Men jeg lurer bare på en ting, de merkelappene dine, hvor bestiller du de? Jeg skulle nemlig hatt noen som ikke stod så ut som mine =)

Britt

27.09.2011 kl.10:52

Oi! Eg lurer på alle dei spørsmåla du nevnte over. Og kvar du får tak i embalasje, merkelapper og slike ting :)

Du har ein superfin blogg som eg alltid vert inspirert av. Kvar fin du inspirasjon sjølv og korleis lærte du deg å sy?

Ingeborg

27.09.2011 kl.13:33

Blir kjempeimponert over alt du lagar! Særleg småkjolane likar eg godt. "Dessverre" er eg guttemamma, og til gutt har eg berre sett vestane du har sydd. Har du meir gutteklær i sortimentet? Planer om noko? Kvifor/kvifor ikkje?

bente

03.10.2011 kl.13:52

Gjør du alt av rengskap selv, eller setter du det bort til regnskapsfører? Og er selvangivelsen så grusom som alle skal ha det til? Jeg har startet enkeltpersonsforetak i år, og gruer meg til oppgjørets time, hehe ;)

Ingrid

03.10.2011 kl.18:01

Jeg lurer på hvordan du har markedsført deg og ditt helt fra starten av? Og hva var det som gjorde at du tok skrittet og satset på å leve av dette? For meg ser det ut som du virkelig har fått det til.

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits