Petra Prøvedukke og kjolemakeover!

På auksjon igår fant jeg denne gamle sømbysten og visste straks at den skulle være med meg hjem. Og det ble den, for 250 kroner :-) Den er nå justert etter mine mål, og om enn litt skranglete kvalitet er det en fin start :-) Proporsjonene stemmer ikke helt med mine, men man får en god ide om hvordan ting vil sitte.En petroliumsblå kjole som har ligget i omsyingsbunken siden i sommer fikk sin etterlengtede makeover idag. Jeg brukte sømbysten til å måle med og det var kjekt å slippe å kle av og på seg hele tiden, for ikke å snakke om hvor mye lettere det var å sette nåler på dukka istede for bak sin egen rygg ;-) Kjolen ble litt kortere enn planlagt, men satt ellers veldig fint! Som dere ser på før-bildet var det litt trang rundt hoftene, så jeg brukte samme triks som på den orange og hvite kjolen - klippet vekk midten og heiste skjørtet lenger opp hvor det ble mer vidde. Halsen var også litt trang, så jeg klippet en slags båthals istede. Elsker blåfargen!

Denne nydelige pelskragen ble også med meg hjem igår. Den er så utrolig varm og myk og god, og jeg er glad den får bli brukt videre! Mine tanker om gjenbrukspels kan dere lese om i dette innlegget.7 kommentarer

lise

23.09.2011 kl.19:27

Flott kjøp - nydelig kjole!

Helene R

23.09.2011 kl.19:32

Sykt fin kjole, Ingrid! Flinka! Og det må være mye enklere med sømbyste, ja! Ble nesten litt missunnelig her, jeg ;)

Ane

24.09.2011 kl.10:47

Gratulere med di heilt ega Petra!! Eg er super takknemlig for mi, lur ektemann som kjøpte den til meg ; )

Karoline

24.09.2011 kl.19:47

Kjolen ble kjempefin! Jeg savner skredderbysten jeg lånte fra jobben for noen år siden, det der med å slippe å kle av og på seg selv letter jobben ganske mye, ja! Heldige du som fant en så fin en så billig :)

Silje Silje

24.09.2011 kl.21:48

Kjempefin kjole!! :-)

frk.hardanger

25.09.2011 kl.08:39

Helt fantastisk fin kjole! Blåfargen og snittet er jo helt nydlig! Moro med Petra! Utrolig hva man kan få for en grei pengesum??!

MyrullSilje

27.09.2011 kl.20:14

ååååå, fin pelskrage! kan vi ikke få se bilde der kragen er i bruk? Syns det er så vanskelig å finne fine måter å bruke slikt på.

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits