Svensk, dansk og #3000!Etter en sommerferiepause fra lommebokbrettingen rundet jeg nå det magiske 3000! 3000 unike håndbrettede kartonglommebøker, finurlig klippet, nøye brettet, påsatt knapp og nummerert, pent pakket i cellofan, og så funnet veien til miljøbevisste mennesker som har tatt dem i bruk. På nytt. 3000 kartonger som har levd to liv, mange av dem bærer kroner, noen euro, noen dollars, noen helt andre ting. Jeg har feks en til resepter, veldig greit å ta med seg når man skal på apoteket!

I disse dager er det mange som bretter egne, og det er bare fint. All gjenbruk er topp :-) Det er også mange som bretter og selger. Og mange som har kopiert min brettemåte til punkt og prikke og selger. Også er det Tine da, som har lagt ut oppskrift. Jeg kunne stoppet nå, stoppet produksjonen, ved et rundt tall, og være fornøyd med hvor fantastisk dette har vært! Men jeg har alltid sagt at jeg skal brette dem så lenge folk vil kjøpe, og sånn rent praktisk har jeg noen på bestillingslista som må brettes. Men 3000 til blir det nok aldri :-)

I tillegg til samleutgave #3000 finner dere nå et knippe svenske og danske lommebøker i nettbutikken min nå! Trykk på bildet for å komme rett til kartonglommebokavdelinga!Den danske blåblomstrete letmælken fra Arla er bare helt nydelig!14 kommentarer

Marte

30.08.2011 kl.23:41

Gratulerer!!! Du får si i fra om du har lyst at æ ska ta med nånn ferdigvaska melkekartonga fra Australia neste gang æ har vært dær, for å legg t i utvalget ditt:) Hadd vorre arti:)

missM

30.08.2011 kl.23:52

Hurra for mange fine lommebøker :D Og gratulerer med 3000 jubileum. WOW!

Tina

31.08.2011 kl.00:04

Ikke tenk på Tine! Kanskje kan dette faktisk hjelpe på salget? Blir jo litt blest rundt kortonglommebøker ;) - og det er få som lager så fine som deg. Lykke til videre!

Silje Silje

31.08.2011 kl.13:25

Gratulerer med et bra tall :-D

Stine

31.08.2011 kl.20:08

Jeg Krysser fingrene for at Tina har rett, at Tine gir deg mer publisitet. Gratulerer og stå på :-)

Ann K

31.08.2011 kl.23:08

Kopiert din bretteteknikk til punkt og prikke...... hallo!!! Cartoon wallets har ligget på nettet i mange år, med beskrivelse ganske så lik din, og hvor mange varianter skal det være liksom, rimelig logisk at det er ca sånn de må bli. Ok, noen legger ut for salg, noen mer forseggjort enn andre, noen lager til eget bruk, men dette må du nesten tåle. TINE trenger ikke å gå til deg for å få ideen for å si det sånn!

Ingrid Riddervold

31.08.2011 kl.23:46

Ann K: Klassisk kvass anonym kommentar uten mulighet for å svare deg, takk for den. Hvis du skal drive og rakke ned på folk så vær iallefall "mann nok" til å legge igjen navnet ditt.

Timotei

01.09.2011 kl.00:06

Jeg har sett mange varianter av kartonglommebøker nå, men ingen er så fine som dine!

Helene Harefrøken

01.09.2011 kl.13:02

Gratulerer! Lommebøkene dine er kjempefine! Staas! :-D

Magni

02.09.2011 kl.15:26

Jeg må si meg enig med Ann K. Du bør egentlig bare være kjempeglad for at du har klart å få inn nesten en halv mill kroner på lommebøker som koster i overkant av 20 kroner å produsere, ikke være bitter for at noen har "kopiert" deg. Men for all del, gratulerer med 3000! Det er det ikke mange som hadde orket...

Ingrid Riddervold

02.09.2011 kl.19:06

Hei Magni!

Nå er det ikke akkurat bare å regne seg frem til hva jeg har tjent eller hva det koster meg å lage en kartonglommebok da men ;-) Jeg mente ikke å virke bitter i innlegget mitt. Det var et hurra-jubileums-innlegg, blir derfor overrasket over at folk som Ann K syns det er nødvendig å trekke meg ned med slikt.

Ha en flott helg! :-)

Magni

02.09.2011 kl.19:40

Jeg vet hva det koster å lage en lommebok, men jeg vet jo ikke hva du har i timelønn og leieutgifter på lokaler, så jeg skjønner at regnestykket ikke er svart-hvitt. Det var ikke så lett å skjønne at dette var et hurrainnlegg, for det virket som det var en bitter undertone tilstede og da må man nesten regne med reaksjoner i alle retninger. Jeg bøyer meg fortsatt i støvet for 3000, det er enormt mange! Og takk, du lager fine kjoler selv :)

Ingrid Riddervold

02.09.2011 kl.22:10

Magni, man må nesten legge litt godvilje til og slutte med denne evige janteloven, ellers er vel alle blogginnlegg der ute bare sure? ;-) Og om jeg så var litt snurt på Tine, fortjener jeg da å bli dratt enda lenger ned? Vi får prøve å spre litt mer glede hos hverandre syns jeg, ellers er nå blogginga bare noe mas...

peace out.

Annicen Gjøen

24.09.2011 kl.13:57

Heia! Syns du lager uberkule lommebøker jeg!

Plager meg døyten i at de koster omtrent null å niks å kjøpe inn, eller at andre har laget de før. Vet det er mange som gnåler om at "det er så dyrt, når det koster så og så lite å lage det selv". Lag selv da vel. Nei ta deg betalt du, det gjør du helt rett i! Folk som lager ting selv, er så redde for å ta seg betalt for det de lager, at de ødelegger markedet for så mange andre. Det er så viktig at vi har slike kreative sjeler som deg som står på å lager flotte underverker som vi andre er så heldige å få ta del i! Det er kjempeinspirerende!

Jeg er ikke så ofte i Trondheim, men neste gang skal jeg lete opp butikken å komme innom, for den ser kjempekoselig ut!

Stå på videre, og hev deg over "misunnelsessyndromene" som alltid skal komme med oppgulp.

God helg!

Mvh Annicen Gjøen

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits