Hjemmelagde gaver

Jeg har alltid vært stor fan av hjemmelagde gaver, spesielt når man ser det er lagt ned litt tid og kjærlighet :-) Gavene på bildene her er hjemmelagde knekkebrød og brente mandler, lagt i gjenbrukte syltetøyglass og en plastboks fra salat. Et tips er å legge ved oppskriften i tilfelle de vil bake mer!

For dere søte sydamer der ute har jeg funnet et kjempeenkelt triks for å lage slike tøytrekk. Mål opp diameteren rundt lokket (inkl sidekanter) og sy en sirkel med strikktråd på undertråden, vipsferdig. Hvis man har sikk-sakk-saks blir kanten også mye finere enn det her :-) Er man ikke så kløpper på symaskina kan man bare klippe en tøyrunding og feste med gummistrikk + et sløyfebånd.

Hvis man får gaver eller pakker i posten med bånd eller fin tråd kan man ta vare på dem i en liten boks og bruke dem på nytt. Hurra for hjemmelagd og gjenbruk ♥2 kommentarer

ReVinyl

24.08.2011 kl.09:39

Slike gaver er de beste jeg får! Så mye omtanke som er lagt ned bak...

Takk for tips ang strikk på undertråden. Det har jeg ikke tenkt på, men det var jo genialt!!

Ønsker deg gode dager Ingrid! Klæm Siw

Anna GL

24.08.2011 kl.10:09

Jeg liker både hjemmelagde gaver og brente mandler! :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits