Utstilling på Bjørke!

14. august var jeg gjesteutstiller på Bakketunet på Bjørke! For en idyll! Jeg og Hans Petter pakket bilen full og kjørte nedover. Bjørke ligger innerst i Hjørundsfjorden, vi kjørte langs mørekysten - Molde, Ålesund, Ørsta, vi tok tre ferger og fikk sett mye på turen fra Trondheim. Vel fremme ble vi møtt av Marita Bett, initiativtaker bak galleriet. Det var en sesongutstilling med videokunst installert i de gamle husene fra 1500-tallet, Maritas egne malerier i Kunstnerboligen, uteservering med kjempegod rømmegrøt og spekemat, kafé inne med kremkake, vafler, kaffe og Oskar Sylte-Brus, og selv fikk jeg utfolde meg på kammerset. På åpningsdagen kom det over 100 besøkende, og det var nydelig vær og trivsel hele helga!


Marita Bett og meg foran Kammerset.

Anbefaler alle som kan tenke seg et opphold her neste sommer om å søke, enten som sesongutstiller eller gjesteutstiller (ny kunstner på kammerset hver søndag), det var vel verdt turen :-)


Søte og høflige billettører :-)2 kommentarer

Helene Harefrøken

18.08.2011 kl.11:13

Så herlig altså! Fikk du mye salg da?

kine

18.08.2011 kl.15:50

hææærlighet!! så utrolig fint. og herregud kor fin den kunsterboligen va! æ dør inni mæ.

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits