Kunstnerboligen på Bjørke

I helgen mens jeg var gjesteutstillerGalleri Bjørke, fikk jeg og Hans Petter hele Kunstnerboligen til vår disposisjon! Her hadde Marita Bett innredet veldig fargerikt og fresht, gamle skatter ispedd friske malingsstrøk og nye gulv. Mange detaljer var beholdt og hvert rom hadde mange finurlige detaljer. I skapet på badet var det feks en Max Factor talkiumboks, og i kommodene lå fortsatt det gamle "rotet" fra farmorens tid :-) Dem gamle komfyren virket fint, om enn litt sakte. Vi lagde oss frokost og slikt selv, og spiste middager sammen med Marita Bett og døtrene. Rødvin og sjokolade ble det også en del av ;-)

På veggene rundt om i Kunstnerboligen henger Maritas egne malerier til salgs. Årets serie Rosehagen hadde mange fine toner og personskikkelser. Bilder som vil kunne passe inn i de fleste hjem syns jeg.Moderne nostalgi fra Smeg!

Et eget malerom til de yngste kunstnerspirene!Ute i hagen var det flust av blomster, et utekjøkken og et herlig lysthus! Lenestoler og hammock for å nyte utsikten.


I lysthuset bodde tilogmed katten med sine fire små! DÅN :-D5 kommentarer

Unni Strand

18.08.2011 kl.07:20

Flotte bilder av et fantastisk hus! Jeg ble helt satt ut her, jeg. Både av maleriene og og fargebruken i hjemmet. Og så mange fine, tekstile detaljer.

Heidi H Rendal

18.08.2011 kl.11:58

Æ blir helt betatt av huset, omgivelsan og kunsten! Fantastisk! :D

Heidi

21.08.2011 kl.15:53

Så glad for å ha funnet din blogg (den er fantastisk!) at jeg har lagt deg inn som "søndagens" på vår blogg.

Håper det er greit for deg, om ikke så gi meg et lite pip.

Mvh Heidi

Salige Lavendel

23.08.2011 kl.16:37

Åh, det var et aldeles nydelig bilde av deg og kattungene!! (regner med det er deg=)

Villblomsten

27.08.2011 kl.11:09

Utrolig hærlig :-)

Flotte bilder av ett fantastisk hus :-)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits