Nye smekker :-)Jeg og frk.Skråbånd har blitt gode venner rundt de små tuppene på disse smekkene ;-) Dette er første gang jeg syr smekker, ettersom mine Pryd-kollegaer alltid har hatt forskjellige varianter i butikken. Mine er laget av voksduk, den tynne typen som er mer behagelig å ha på seg. Lang borrelås i nakken gjør at åpningen passer alle - jeg fikk faktisk på meg smekken selv ;-D Fort gjort å ta av og på også i forhold til søte små trykknapper som må treffe perfekt. Stor størrelse er de også, klar for søl og gris! De kan vaskes på 30 grader og strykes på lav temperatur fra baksiden.Tenkte jeg skulle vise dere et pattern jeg har laget i photoshop, etter tapeten på soverommet i Brønnøysund. Er den ikke herlig? Litt sånn psykedelisk morgenstund... For dere som ikke er kjent med patterns, de fungerer på samme måte som en farge, et klikk og flaten fylles med dette mønsteret. Så kan man ha annet enn hvitt bak også, eller endre fargen på mønsteret. Uendelige muligheter ;-)

 4 kommentarer

SisterConfusion

05.07.2011 kl.14:33

Tror photoshop skal bli vinterens dille :)
Har akkurt lært meg å rotere bilder (!) så jeg er skikkelig på basic.. merkelig, jeg var flink til alt sånn før, men har liksom glemt hvordan man gjør ting. :P

Anna GL

05.07.2011 kl.17:42

Festsmekker! :D

missnymo

05.07.2011 kl.20:26

Disse var utrolig fine! Liker veldig godt fargene og mønsterene :)

Fishis

06.07.2011 kl.22:27

Det finns så mycket fint ;)

-ÄT MER FISK www.bloggfisken.blogg.se ;)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits