Kjole #124 - redesignet bluse

Kjole #124 er sydd av en redesignet bluse, rutet i fine farger i rødt, gult og blått. Jeg ville egentlig sy en kjole i størrelse 7 år, men ettersom jeg beholdte armene ble den nok mer en 10-12års? Eller kanskje en tunika til voksne damer tilogmed, haha! Fra skulder til fald er det 70 cm. Stoffet på skjørtet er ny gråblå bomull med hvite blomster, og i midjen har den fått en blonde. Tar gjerne i mot tilbakemeldinger på størrelsen, er den for kort til 10-åringer? Begynner å lure på om jeg bare burde selge den som en voksentunika i størrelse small jeg? :-) Prisen er iallefall 450,- og den er på Pryd Mercur allerede.Åpningen foran har jeg sydd igjen, men de originale knappene er satt tilbake som pynt øverst.Én kommentar

siv todal

13.05.2011 kl.14:59

Så fin kjole!:-) Datteren min på snart 9 år bruker str 140 i klær;jeg målte en kjole til henne og den er temmelig nøyaktig 70 cm lang.Så kjolen din er nok en fin str 9-10 år:)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits