Bilder på veggen

På tirsdag fant jeg tre fine A'er hos Serendipity på epla, og på onsdag lå de allerede i postkassa mi! Hoho, for en lykke, jeg elsker å få pakker i posten! Jeg fant frem en gammel ramme og limte A'ene på et tykt papir sammen med en blonde, og hang opp bildet allerede samme kveld. Rammen har slikt buet glass så det ble god plass til bokstavene inni der. Kanskje litt klisjé at grafisk designere elsker bokstaver, men slik skal det jo være. Også liker jeg at alle er i forskjellig materiale. Anbefaler forresten alle håndarbeidsglade å sjekke ut Epla Materiell, det begynner nemlig å samle seg mye utstyr der, og enkelte har ikke engang vett til å ta seg fortjeneste, så det er mye billig ;-)
Et annet tips til veggpynt er å ramme inn biter av gamle stoffer, spesielt hvis de betyr noe for deg! Dette brune og orange stoffet er fra farmor og farfars hyttegardiner og minner meg om varme somre, myggstikk, blåbær med melk, kortspill, soppturer, og å være nødt til å legge seg mens sola fortsatt skinner ;-)4 kommentarer

Vivi

31.03.2011 kl.22:23

Takk for mye bra inspirasjon! :-)
Det var en kul vri på bokstav-pynt! Og stoff-pynt... jeg trenger litt inspirasjon for å fylle huller på stue-veggen vår, moro å se hva andre henger opp. Og puffen under her - den var jo bare helt fantastisk!!! Sånne elsker jeg - gleder meg til å gå på loppis og lete etter sånne skatter utover båren.
(det er forresten jeg som har nabo-butikken til Pryd)

Ainur

01.04.2011 kl.21:20

Åh fint!... Liker også den herlige hyttegardina <3 God helg til deg!!

Maria

02.04.2011 kl.21:32

Bokstavene er kjempekule! Jeg har noe med bokstaver jeg....faller pladask for dem... Enten dem kommer fra en gammel skrivemaskin, eller gammel skilt... Det er noe med bokstaver som er magisk! Serendipity har forresten masse fint! Kjekt at du linker! Ha en fortsatt fin helg og lykke til på mandagen! Du skal garantert være en kjempefin og koselig lærerinne! ;o) Klem fra meg!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits