Nye retro pengepunger

Nå har jeg lagd et nytt parti retro pengepunger :-) Disse er allerede på plass på Mercur, men pga de kjedelige dataproblemene mine denne uka har det vært lite bloggmuligheter før nå. Tenkte jeg skulle vise dere bilder av pungene før de er sydd sammen også, jeg syns det er så gøy å sette sammen farger og mønstre på klippebordet. Har begynt å sy hjørnene litt avrundet for et litt søtere uttrykk, hva syns dere?Kjempekjekt å bruke opp stoffrester til slike småprosjekt. Og de enda mindre bitene går i esken til øredobbproduksjon :-) Minst mulig i søppelbøtta!


Disse og flere andre finner du på Pryd Mercur, 150kr.5 kommentarer

Monica Myrvang Friis

25.03.2011 kl.09:32

Så søte og morsomme! Har kikket litt på nett-butikken din, og bare si at du lager mye som faller i smak. Flink! :)

Silje Silje

25.03.2011 kl.09:53

Kjemepfine, kunne kjøpt allesammen!

Elisabeth, innerst i veien

25.03.2011 kl.10:15

Kjempekule, likte godt varianten med avrundede hjørner.

Muviduki

25.03.2011 kl.10:26

Super kule! Enig med rundere kant, jeg gjør det samme, og de blir litt søtere! Skikkelig kult med butikkkonseptet dere har i Trondheim. Litt misunnelig. jeg må nok innom dere en gang jeg er i Trondheim. Kanskje vi sees:)

Stine

26.03.2011 kl.18:36

Disse var skikkelig fine :) Er glad i butikken deres på Mercur-senteret! Ønsker selv å leve av hobbyen, men det er nok ikke det enkleste å få til. Inspirerende å se noen som faktisk har klart det! :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits