Helt toillat!
Dere som er trøndere vet at det er Toilldag nå på lørdag! (uttales skikkelig bredt, ikke tulldag eller andre fisefine forsøk!) Det er med andre ord helt toillat i midtbyen denne dagen. Folk reiser fra nær og fjernt med tog og buss og har handlenettene klare. Som oftest har butikkene tilbud som feks "playstation 1 kr!" - også står det med bitteliten tekst at det kun er snakk om én stk. Folk ligger i kø og stabler seg oppå hverandre med spisse albuer for å skaffe seg alskens tilbudsvarer.

pryd pop-up på Mercur tror vi ikke så mye på å ha kun én eller å dumpe alt fra forrige sesong på supersalg. Vi har varer lagd for hånd, med kjærlighet, kreativitet og nøyaktighet. Varene er allerede priset lavt i forhold til vår tidsbruk. Likevel vil vi være med på moroa vi og! Og for å gjøre butikken helt toillat attraktiv denne lørdagen, så kjører vi på med 50% på en hel masse varer! Kom innom og gjør noen kupp! Ikke fra forrige sesong, men fine, ordentlig håndlagde ting som du kan gi bort i gaver - eller beholde selv selvfølgelig :-) Ta med venninna di, mora di, tanta, ja hele familien, og vis dem Pryd :-D


Kartonglommebøker kun kr 75,- på toilldagen (vanlig pris 150,-)4 kommentarer

Hobbyanette

10.03.2011 kl.19:21

Hmm... Kanskje jeg skal stikke innom en tur etter jobb :) Har faktisk ikke vært på Pryd på Merkur ennå... Hvor og i hvilken etg ligger det? :) :p

Gunn

10.03.2011 kl.20:59

Det var noen skikkelige toillprisa! Skulle så gjerne ha vært der og sikret meg en av LP-skålene dine. Har prøvd og prøvd på den lille varianten selv, men får ikke til så bra som deg :)

Tror jeg må sende svigermor innom! ;)

Maiken

10.03.2011 kl.20:59

Uff, du må ikke reklamere om slikt :P hehe! :)

Vurderer å la være å dra til byen, men tror egentlig ikke det lar seg gjøre - hehe. Men om jeg skal nedover, så skal jeg opp tidlig, før butikkene er heeeelt stappet (noe de er 1/2 time etter det åpner nesten, da...).

lena

12.03.2011 kl.21:42

oioioi. hvis jeg hadde bodd i trheim enda sier jeg bare. du er super ingrid!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits