SlipspengepungerMichaela har bestilt disse to pengepungene, lagd av slips fra sin bestefar. Jeg syns det er så fint med tekstiler som har en historie, og som kan resirkuleres til noe nytt. Gjenbruk og minner :-) Jeg syns det er viktig å beholde detaljene ved redesign slik at man virkelig ser hva det har vært.8 kommentarer

Maria

08.03.2011 kl.02:19

Så fine de var! :)

Kristin

08.03.2011 kl.07:31

Pengepungene er knallfine! Du er så flink, kreativ og inspirerende!

Ha en flott dag og gratulerer med dagen:)

Klem fra Kristin

Anna

08.03.2011 kl.09:46

Så stilige de var! Kjempelur måte å bruke gamle, flotte slips på!

Michaela

08.03.2011 kl.10:19

Åh, Ingrid de var utrolig, utrolig flotte! Perfekt valg av fór, rett og slett utrolig fine :) Er det en mulighet for at jeg kan låne bildene og fortelle om de på bloggen min også? :)

Uh, og gratulerer med dagen

Strikk og tøys

08.03.2011 kl.10:56

Kjempefine! Liker veldig godt filosofien din om å beholde detaljene så du ser hva det har vært. Det setter virkelig prikken over i-en. Nesten som en funksjonalistisk retning som i arkitekturen :-)

Lonhe

08.03.2011 kl.11:08

likte di kjempe godt, du er utrolig flink, fatter ikke helt hvor du får alle ideene og kreativiteten i fra. Digger å lese om alt du har laget her på bloggen din ;)

Ida Victoria

09.03.2011 kl.20:28

Kan godt svare deg her i stedet :) Er ikke så greit det der med svaringen. Orker ikke klikke meg rundt i alle blogger og svare på ting, og det er jo ikke alle som har steder å svare heller. Men jeg kan gjøre et unntak ;) tok et søk på "ingrid" i mailen for å sjekke om jeg har sagt noe viktig til deg.. :p

om klemmepung:

Gikk veldig greit å sy! Klemmene tredde jeg bare i etterpå. Mye enklere å sy enn glidelåspunger :p

Om stoffvasking:

jepp! inn i maskina med rubbel og bit! (Ikke det at jeg har så mye 5-meter-lange stoffer da..)

Det hender jeg har funnet store ruller med stoff på loppemarked. Da klipper jeg av noen meter av gangen og vasker etterhvert som jeg bruker det. Men absolutt alt vaskes, uansett! Tenk så kjipt om noen av stoffene man bruker i en kjole krymper eller farger av :/ Eller blir forskrekkelig krøllete. Har vært flere tilfeller der jeg har kjøpt stoffer jeg tror vil bli den perfekte Majakjole, men ender opp med å forkaste det helt etter vask..

Phoebe

21.03.2011 kl.21:01

Så kult! Blir så inspirert av kreativiteten din :-)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits