Pryd søker flinke Trondhjemmere :-)

Vi leter nå etter nye samarbeidspartnere til begge våre butikker :-) Er du eller noen du kjenner kreative og flinke, og lager noe fint som kan passe inn på butikken så håper jeg dere har lyst å ta kontakt og se nærmere på saken! Vi biter ikke :-) Et viktig stikkord du trenger er tid, av erfaring ser vi nemlig at det omtrent er umulig å kombinere dette med en annen fulltidsjobb. Jobber du derimot deltid, er hjemme med små osv kan det være en ypperlig hobby eller deltidsinntekt. Det er en fordel hvis du har jobbet i butikk, stått litt på markeder eller solgt dine egne ting fra før, men dette er absolutt ingen krav. Hvis du ikke har så mange varer enda er det heller ikke noe å bekymre seg for, skaperlysten får ofte en boost når du får et utsalgssted og noen salg! Send meg en mail om du er interessert i å være med på Mercur, eller ta kontakt med Kathrine hvis Bakklandet passer deg bedre, mailadresser står på bildet over her :-)

Håper dere vil spre ordet til venner det kan være aktuelt for, så hjelper dere Pryd masse <3
Besøk gjerne Prydbloggen2 kommentarer

Silje Silje

02.03.2011 kl.00:22

Jeg kunne veldig tenkt meg å blitt med igjen, men må vente til formen stabiliserer seg igjen :-) Dere er en kjekk og fin gjeng! :-)

Kristin

02.03.2011 kl.11:28

Et lite tips til noen som kanskje vil være med: Anna som skriver bloggen http://ekteheimelaga.wordpress.com/

Hun er kjempeflink til å strikke og sy (iallefall) og bor i Trondheim :)

Klem fra Kristin

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits