Håndlaga 2011!Håndlaga 2011

"Strikker du votter? Syr du dine egne klær? Snekrer du leketøy?
Bli med på årets store begivenhet og vinn flotte premier!"

Unni Strand og Elisa Kolle kjent fra henholdsvis Strand og Blåbær / Lin & Papir arrangerer Håndlaga 2011; en mønstring for skapende sjeler over hele landet!

Videre skriver de;
I Norge er det utallige dyktige mennesker som lager, former og skaper til seg selv og til andre. Inntoget av sosiale medier de siste årene har gitt oss helt nye møteplasser; blogging, fotoutveksling og markedsplasser for håndlaget har stimulert og gitt næring til et stort virtuelt fellesskap av kreative mennesker.
Vi ønsker å rette søkelyset mot den store bredden av håndlagede ting i Norge, vise fram håndarbeid av høy kvalitet og feire fellesskapet som får fram slike gjenstander. Derfor utlyser vi denne konkurransen, et norsk mesterskap i håndlaget!
Konkurransen vil foregå på nettstedet handlaga.no. Det vil være åtte kategorier som vi håper skal klare å fange opp bredden innen dette feltet. Alle kan nominere til konkurransen og man kan nominere to gjenstander til hver kategori; en selvlaget og en laget av noen andre. Alle gjenstandene må være publisert på nett, f.eks. i en blogg, på Epla eller annet nettsted. Nominasjonene vil så vurderes av et dommerpanel som plukker ut ti gjenstander i hver kategori. Videre blir det åpen avstemning for å kåre vinneren av hver kategori.

Alle som er med på å nominere er med i trekningen av en ekstrapremie. Hvis du linker til konkurransen på egen nettside, blogg eller facebookside - og skriver en kommentar om det, får du en ekstra vinnersjanse.
- - - - -
Yes!
Nomineringen begnner om to uker, og innen da vil jeg at dere skal finne frem til noen som fortjener en plass, og i tillegg melde dere på selv! :-) Lykke til!


3 kommentarer

SIA - still waters run deep

14.02.2011 kl.22:37

Malerier også?

Ingrid Riddervold

14.02.2011 kl.22:38

SIA: Malerier kommer kanskje inn under kategorien "til hjemmet" eller "bilde"? :-)

Allis i Eventyrland

15.02.2011 kl.06:59

Spennende, dette må jeg ta en kikk på! :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits