Nyhet: guttevester!

Vest #01 er størrelse 5 år, og sydd av buksen på en pen gammel herredress. Vesten kan prukes på begge sider, og på den andre siden er det brukt en stripete gardin.To vester for én altså! :-) Og 100% gjenbruk. Vesten er stivet opp med strykeinnlegg og holder formen fint. Kr 395,- på Pryd pop-up.

Vest #02 er i andre enden av skalaen, nemlig størrelse 3mnd. Veldig liten og søt :-D Her har jeg brukt et lyseblått putetrekk på den ene siden, og nytt svart bomullstoff med sopper på den andre. Kjekt med to brukssider itilfelle det blir litt søl i selskapet - noe det jo fort blir. Kr 395,- på Pryd pop-up.
 

Jeg har også fyllt opp med en ny ladning LP-skåler på Mercur (kommer nye på bakklandet på fredag også :-)) Har begynt å sette logo på dem nå. Tekstillogo + superlim = sant! LP-skålene er kjempefine julegaver, hva med å pakke dem inn sammen med en pose Twist?3 kommentarer

Helene Harefrøken

06.12.2010 kl.22:54

Oi, nå er det nok noen smågutter som blir fine til jul! :) Stilig, Ingrid!

kjersti m

06.12.2010 kl.23:28

Åh! Den brune og blå va bærre lækker!

Kikki

07.12.2010 kl.10:02

Gosh - så utrolig fine! Alt hva du får til, jeg er rett og slett imponert!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits