Prydelig, et nytt magasin :-)

Nei, det er ikke et magasin fra butikkollektivet mitt Pryd, men fra to damer som heter Caroline og Åshild! :-) De har gjort det som jeg og grafisk-design-vennene mine har snakket om i årevis, nemlig å gi ut et helt eget blad! Hurramegrundt så gøy! Bladet inneholder det de selv ville lese om, og det ville sannelig jeg og! Loppefunn, DIY-prosjekter, gavetips + innpakkingstips, fargetemafester, retrokjoler og en hjemme-hos-reportasje. Og ikke nok med det! I sommer spurte de om jeg ville dele noen av mine loppemarkederfaringer til bladet. Her er det på trykk! Stas :-D

Under her finner du flere bilder fra bladet, og vil du lese mer anbefaler jeg å spandere 45 kroner på blekka! Den er i stort format som en helgeavis, mye kos for pengene, også støtter du opp om slike små prosjekter :-)


Mye inspirasjon, og her var det et gulvteppe man kan flette selv av gamle dynetrekk! Absolutt et prosjekt jeg skal prøve meg på. Oppskrift får du i bladet :-) Besøk prydelig.no hvor de har litt smånips til salgs, og kjøp Prydelig magasinet!7 kommentarer

Så fin blogg du har! :)

Blir veldig glad om du besøker min<3

GRØNT VANN

10.11.2010 kl.15:48

Hurra så bra! Det skal jeg jammen kjøpe! Hvor selges det?

Ingrid Riddervold

10.11.2010 kl.16:31

GRØNT VANN: Trykk på linken nederst i innlegget der det står "kjøp prydelig magasinet" ;-)

Creativboligstyling.

10.11.2010 kl.19:17

Så bra jeg fant denne bloggen!! ;)) Fant deg gjennom en annen blogg! Utrolig mye fint du lager, og med delikate farger!! :)) En stil jeg likte kjempe godt..og som er litt anderledes ;)

Skal følge med deg fremover :))

Marianne

10.11.2010 kl.20:29

hihi, gikk litt fort i svingenen den kommentaren min... så jo det etterpå. Magasin bestilt :)

Cecilie

10.11.2010 kl.21:12

Det er jo bare drømmen å få gitt ut et slikt magasin :)

Morro!

Maskepigen

11.11.2010 kl.15:15

Spennende! bestilte i går! Jeg har også sansen for indie-nettmagasiner med håndverk som tema, har oppdaget to nye engelskspråklige som jeg har skrevet en liten anmeldelse av på blåggen min. :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits