2 nye julestrømper + en award!

En pepperkakestrømpe og en vinterstrømpe ikveld! Har solgt tre av de fem strømpene fra igår, og det er så motiverende :-D Disse nyeste er lagd av en brun gardin, noe gammelt men ubrukt restestoff, en duk og en nesten ny gardin. Pompoms og stripete skråbånd som prikk over i'en, jeg elsker kombinasjonen grått + rødt!

For dere med øye for detaljer ser dere en ny logo/label-løsning. Jeg er tom for de vanlige R'ene mine, og har ventet en måned på nye. Sånn går det med økonomishopping fra Asia. Men det vil også si at jeg har sydd 300 ting! Hurra! :-DTil sist, jeg har fått en blogg-award fra fine Nadja. Nadja har tidligere kjøpt et par småkjoler fra meg til nydelige lille Una og har en varm og trivelig blogg som jeg følger :-) Awarden går ut på å dele 7 ting om meg selv.

1. Jeg er en skikkelig nattugle! Plutselig er klokken 03 uten at jeg er trøtt engang. Jeg hater å legge meg, men elsker å sove! Spesielt om morgenen :-)

2. Jeg går alltid i kjole. Vintage eller ny, hverdags eller fest.

3. Jeg har jobbet som avisbud, på posten, på kaffebar, på fabrikk og på bakeri. 01/11-2009 var forrige gang jeg var ansatt av noen, nå ferier jeg ett år som selvstendig næringsdrivende!!

4. Jeg går på sprangridekurs, haha, hest er best! Hippla!

5. Jeg har studert i Melbourne, kanskje min all time yndlingsby, hjerte hjerte. Dessverre er den på andre siden av jorden, 23 timer flytur unna, og ikke har jeg råd til å reise heller.

6. Jeg er rimelig utålmodig. Prosjekter som tar mer enn en dag er sjelden kost. Men jeg elsker å lære meg nye teknikker, og finne nye mønster og slikt.

7. Jeg får fnatt av orddelingsfeil. Kaffe pause, ringe klokke, student pris. Aaaaahrg! ;-)

Jeg sender utfordringen videre til noen jeg vil vite litt mer om her i bloggverdenen, nemlig: Ingvild Telle, Vintagekjole-Marte, Polkadott-Line og Myrull-Silje!9 kommentarer

Maiken*

22.10.2010 kl.08:39

Hei! Det er første gang jeg er inne på bloggen din. Masse fint å se på, og jeg fikk virkelig sansen for deg da du sa det om orddelingsfeil! Ha ha, fy fader som jeg irriterer meg over orddelingsfeil! Det er bra vi er flere, det finnes enda håp! Ha en fin dag :)

g u r o

22.10.2010 kl.10:18

Desse jule strømpene er jo super fine og kjempe søte og farge rike, og vil nok glede mange pike barn (eller gutte barn eller noe..) i før juls tida. ;))

Eg storkosar meg med bloggen din, og det er veldig kjekt å få litt innblikk i kven du er også! Gratulerer med jubileumsfeiringa! :) -og lukke til vidare! Eg heiar på deg!! :)

Ingvild Telle

22.10.2010 kl.11:06

Jeg har nettopp gjort en slik greie jeg :) Så jeg venter litt mer å gjøre den en gang til :)

SUPERFINE julestrømper!

nadja

22.10.2010 kl.14:38

Fin liste og fine julestrømper. Med all snøen ute, innser jeg at det ikke er lenge til jul..

Strikk og tøys

22.10.2010 kl.15:45

Haaa... orddelingsfeil er fryktelig plagsomt! Grovere pizza snurrer. Akkurat. Så pizza av fint mel snurrer ikke?

Veldig sjarmerende julestrømper!

ingridjulia

22.10.2010 kl.23:46

Så fine julestrømper, gleder meg til de er å finne på Pryd. Likte veldig godt pepperkakestrømpen! Så etter den på Epla, men du har kanskje ikke lagt de ut enda?

Ønsker deg ei riktig god helg.

Ps: Veldig enig i fakta nr 4:)

Steinrausi

24.10.2010 kl.22:11

Fær rein jolestemning av herne bloggen.

Det burde vore døds straff for orddelings feil.

Steinrausi

25.10.2010 kl.18:20

Sv: Nei, nei. Ein sku ikkje ta alt folk skriv for seriøst.

Camilla

27.10.2010 kl.18:20

Hei

Blir så inspirert av bloggen din! Julestrømpene er bare knallfine. ;-) Jeg syr en del små vesker og lurer på hvor du har bestillt merkelappene? Har ikke funnet noen enda som er slik jeg vil ha de, så hittil har jeg laget de selv.

Bodde mange år i Trondheim under studier, og det er en herlig by. Fikk lyst til å reise på juletur dit da jeg så bildet av fullmånen du hadde lagt ut. :-)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits