Kattepus #07 og #08Kattepengepung #07 er en veldig myk og god liten frøken med tannverk på venstre side. Hun er altså ikke sydd skjevt om du skulle tro det altså! Fløyelen kommer fra et vintage skjørt, og på magen har hun stoff fra en rosa duk.

#08 er en ung herremann laget av mørkeblått restestoff og en bit av den nydelige retro gardina som jeg har lagd flere pengepunger av før. Øynene er slike gamle knapper lagd av ekte skjell, litt slitt, men rik på sjarm! Kattepengepungene selges for kr 250, send meg gjerne en mail om du vil bestille!Har tredd noen nye knappearmbånd også, det er en god stund siden jeg ble utsolgt for slike, så det var på tide med et påfyll. Hvite/perlemorsknapper på disse 4, og de ligger pent rundt håndleddet. Gjenbruk på sitt beste :-) kr 95,-2 kommentarer

missnymo

12.10.2010 kl.14:43

Åå, jeg bare digger de! tror jeg har kommentert på det før, men de er jo fortsatt like kule så hehe ;)

Veronica

13.10.2010 kl.20:34

Åååååååh så søte da, slår gamle skinnlefsa mi.... men jeg syntes de så så store ut? Jeg må ha lommeboka i lomma (eller faktisk nedi utrigningen - finner ikke alltid bukser med lommer på), så jeg vet hvor den er. Er ikke noe veskejente akkurat.... (og går jeg først med så betyr det langtur og DIGER veske og.. da finner man heller ikke lommeboka!)

Nydelige uansett, skal ha de i bakhoda om skinnlefsa skulle takke for seg!!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits