Nye ting til Bakklandet i morgen :-)

Jeg fant denne flotte gullrammen på loftet tidligere, med knust glass. I dag har jeg byttet ut bildet med tynn en isoporplate, trekt med mørkegrått stoff. Skal bruke den i butikken til å henge opp småting med nåler tenker jeg :-) Kjempefint å lage sånne til hjemmebruk også, til øredobber og smykker! I morgen skal vi ommøblere litt på butikken, så da skal jeg freshe opp både utvalg og presentasjonen av varene mine tenker jeg.

Så har jeg sydd opp flere pengepunger i retro stoffer, disse i blått ble solgt én dag etter jeg la dem ut sist gang, de er bare nydelige :-)Fant noen utrolig vakre duker på forrige loppemarked, håndbrodert, og tydeligvis med restegarn, for ingen av blomstene er helt like :-) Nå er de blitt brosjer!

Sist men ikke minst, en ny runde sykkelsetetrekk! Har kjøpt inn litt nye voksduker, lilla, lysere lilla, mintgrønn og brune retroblomster. Har allerede levert 6 nye til Pryd pop-up også, så nå er det bare å pynte opp sykkelen for siste innspurt i høst!4 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

29.09.2010 kl.00:15

Jøsses, så flink du er da! :=)

Silje Silje

29.09.2010 kl.09:38

Rammen ble stilig! Og fine ting, som alltid! :-D

FrkAxelsson

29.09.2010 kl.10:49

Veldig mye fint! Den ramma med isopor var en lur idé! Hm kanskje jeg må få lagd en sånn jeg og.. Er ikke så lett å finne smykkene i alt rotet i smykkeskrinet..

Helene Harefrøken

29.09.2010 kl.20:03

Elsker de små pungene! Særlig den med lilla blomster. Nydelig!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits