Sminkepungen går til...Alright, først av alt, da jeg trodde jeg sparte meg bryet med å lage lapper og trekke og alt det der... Dette var mye vanskeligere! 23 fantastiske kommentarer og umulig å velge en vinner! Jeg må bare få si at jeg setter så utrolig stor pris på alle de fine ordene, og blir både rørt og smigret og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg egentlig :-D Vurderte en stund å sette av noen dager og produsere 23 sminkepunger til dere... ;-)

Men, jeg har tilslutt valgt én vinnerkommentar, selv om alle er mer enn gode nok. Den om får sminkepungen er Emma Julie! Hun hadde kanskje en fordel akkurat nå ettersom jeg sitter med et stadig økende Australiasavn etter over to år hjemme i Norge nå ;-) Emma Julie studerer nemlig design og foto i Townsville, og hekler på fritida. Her er de søte ordene hun skrev:

"Inspirasjon, dedikasjon, motivasjon. Det er tre ting jeg henter ut fra bloggen din.

Ved å se alt det nydelige du lager av gjenbrukte materialer, gir det meg inspirasjon til å saumfare "op-shops" etter etterlatte tekstiler, selv om jeg ikke har symaskin, og nok ikke kommer til å få det mens jeg er i australia. Likevel kjøper jeg i bøtter og spann i håp om å en gang kunne lage halvparten så fine ting som du gjør.

Dedikasjonen du legger ned i hver minste del av produktene, og at du tør å satse på dette 100%, gjør deg til en av heltene mine. Tenk å leve av hobbyen sin da? Det hadde vært helt fantastisk, noe som gir meg motivasjon til å fortsette med mine hobbyer ved siden av studiene, selv om de ikke gir noe tilbake riktig enda.

I tillegg er jeg forelsket i de herlige stoffene du bruker til produktene dine. Rett og slett herlig."

:::

Slike kommentarer gir meg ny energi til å fortsette med dette, selv om det til tider er endel slit i kulissene. I følge min samboer er jeg den han kjenner som jobber mest! Som jeg har skrevet tidligere føles det jo som oftest ikke som en jobb, men jeg kan ikke nekte for at det tar mye mer tid enn vanlig 9 til 4! (Hva er helg? Hva er bekymringsløs nattesøvn? Stabil innekt?? ;-D) Heldigvis kommer det ofte søte mennesker innom meg på butikken eller legger igjen kommentarer som viser at jeg gjør noe bra, og hva er vel bedre enn litt ros og støtte :-D

Love you long time!


Én kommentar

Emma Julie

10.08.2010 kl.02:51

Så gøy at du valgte ut min kommentar:) Ser frem til pakke i posten!

Gleder meg og veldig til å komme innom butikken(e) dine i Trondheim når jeg kommer hjem til jul:)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits