Ta deg tid til disse videoene :-)


Nydelig illustrasjon / animasjonsvideo basert på et intervju av John Lennon. Vakkert! Funnet på bloggen til mine søte venninner Marianne og Lee, som forøvrig er full av inspirasjon til grafisk design, illustrasjoner, street art, interiør, branding osv: Fruity Legsia.

Your secret from Jean-Sebastien Monzani. Denne fant jeg hos Binka på Elefantzonen, hun sa det var en video jeg ville smile av, og hun hadde rett :-) Viktig å huske på å sette av noen minutter hver dag til å fokusere på noe positivt og på de små nære tingene i hverdagen. Ellers blir jo alt bare mas...


Jeg sitter og koser meg med de nydelige kommentarene som tikker inn på forrige innlegg, litt overveldet :-D En av etterlysningene var flere tips. Jeg skal blant annet komme tilbake med et innlegg med tips til flere av de bloggene jeg selv er følger av (og det er endel: etter 5 dager på Storåsfestivalen hadde det hopet seg opp hele 73 nye innlegg på Bloglovin'!) Jeg finner så mye inspirasjon hos dem så det må jeg dele :-) Et annet tips til meg var å oppdatere bloggen oftere, og det var kjempekos å høre. Noen ganger er jeg redd jeg "maser bort" lesere hvis jeg poster for mye, men nå skal jeg komme innom her oftere :-)

Jeg og tre venninner var forresten årets dekorgjeng på Storås, noe som resulterte i over 40 sydde vimpelrekker som dekte hele konsertområdet inne i skogen. Må prøve å fiske frem noen bilder så dere får se! Men nå er det sent, og jeg gleder meg til å krype oppi min egen seng igjen, teltlivet tar på!


Én kommentar

christine

02.08.2010 kl.21:00

hehe, hadde jeg gått 5 dager uten å lese blogger så tipper jeg at jeg hadde hatt godt over 1000 uleste innlegg i google reader :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits