200 000 treff på bloggen!Nå er det ikke lenge siden jeg feiret 100 000 treff, faktisk ikke mer enn 3 mnd. Og nå har telleren rundet 200 000! Det er vanvittig gøy! :-D Jeg benytter anledningen til å takke alle som stikker innom, og spesielt til alle dere som legger igjen en liten hilsen eller kommentar! Det er ikke alltid jeg har tid til å svare allesammen, men jeg setter alltid pris på dem. Ofte klikker jeg meg inn og besøker bloggene deres også, det er mye fint og kreativt der ute blant leserne mine!

Dessverre har jeg ikke gaver til dere alle, men jeg vil gjerne velge ut en leser som skal få denne nye sminkepungen! Denne give awayen er for mine faste lesere, så det er ikke nødvendig å linke, lage innlegg om meg eller slikt (selv om det selvfølgelig alltid er kjempestas når noen gjør det!). Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar der du skriver hvorfor du leser bloggen min / hva du liker med den og hvorfor du vil vinne sminkepungen. Jeg er ikke ute etter en smiskerunde, men gi meg gjerne forslag til ting du vil jeg skal skrive mer / mindre om :-) Én trivelig kommentar blir valgt ut, husk å legge igjen e-postadressen din så jeg kommer i kontakt med deg hvis du vinner!

Jeg trekker en vinner neste søndag (8.august).
Ha en fortsatt nydelig sommerdag!


24 kommentarer

Hobbyanette

01.08.2010 kl.16:39

Så snill du er da :D

Jeg leser bloggen din fordi det gjør med glad! Masse herlige sterke farger, kule klær, retro stoffer og BØTTEVIS med inspirasjon! Om det er noe jeg kunne tenke meg du skrev mer om, så blir det vel tips... Tips til Eplabutikk (som du har laget før), tips til noe å gjenbruk, tips til blogger du leser. Ja, egentlig masse tips :) Liker å hente inspirasjon fra folk som er engasjerte i det de driver med. Det hadde også vært kjempekoselig med en tutorial kanskje? Kanskje du kunne ha valgt ut noe som du lager, som du gjerne vil at andre også skal lage :p

Må legge til at det hadde vært kult å eie noe mer som du har laget for tror nok prisene kommer til å øke med etterspørselen :p (desverre for min del :p haha!) Men min kjære likte godt sine scrabblemansjettknapper, så vi har da noe i alle fall :p

Email: anetteoyas@gmail.com

kristin

01.08.2010 kl.16:56

Jeg ønsker meg veldig give away´en :D

Jeg er innom bloggen din titt og ofte, drømmer meg bort i de nydelige barnekjolene, og ønsker meg en nøkkelveske som du hadde et innlegg om tidligere...

Neste gang jeg er i Trondhjem skal jeg absolutt komme innom butikken også!!

Allis i eventyrland

01.08.2010 kl.17:28

Gratulerer! :)

Jeg leser bloggen din fordi jeg syns du er fantastisk flink til det du driver med, og du er en stor inspirasjonskilde. Dessuten er du tøff som tørr å satse helt og fullt på noe du tror på! :) Skulle ønske du blogget litt oftere, men er veldig fornøyd med det jeg får, altså ;)

Sminkepungen er helt fantastisk fin, helt min smak :)

Marte K. Mikalsen

01.08.2010 kl.17:41

Jeg følger bloggen din fordi jeg kjøpte en av melkekartongene for en stund tilbake, da fikk jeg blogg adressen din og begynte å følge med på den, jeg syns du er en ufattelig kreativ person og det er så mye av de tingene du lager som jeg får så ufattelig lyst på.

Tove Karin

01.08.2010 kl.17:42

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg til å ta fram min egen symaskin, enkelt og greit. Jeg ønsker å vinne sminkepungen fordi den jeg har er en gammel Betty Boop-greie jeg kjøpte i syden da jeg var 15. Hadde ikke skadet med en ny!

stine

01.08.2010 kl.17:44

Jeg leser bloggen din for den er en fantastisk inspirasjonskilde. Som grafisk designer koser jeg meg når jeg titter innom bloggen din og ser alt det fine du lager. Du har en kreativitet mange skal se opp til! Lykke til videre med bloggingen og Pryd. Nå har jeg endelig flyttet til T.heim jeg også, så skal titte innom deg en dag:)

Bored Randomness

01.08.2010 kl.18:03

Jeg følger bloggen din fordi jeg synes den er utrolig fin og inspirerende. Jeg skulle ønske jeg kunne lage slikt selv men da jeg verken har rette ferdigheter eller tålmodighet til slikt, er det koselig å se på bilder av hva andre kan lage! ;)

Før forstod jeg ikke hele det store med retro, men må si jeg virkelig har fått sansen for stilen og gjenbruk etter å ha sett hvordan bruker det mens du fortsatt er nyskapende. Digger det! Når jeg ser alt det fine du lager får jeg så lyst til å bare sprette opp og prøve selv ;) KJenner i alle fall at du er med på å inspirere med de livlige fargene og nye ideene dine, og gir meg et lite dytt til å ta fatt på strikkepinnen (jeg kan overhodet ikke sy ;) ) o.l. Og jeg er ofte på fretex på jakt etter noe jeg kan 'resirkulere' :D

Hyggelig å se alt man kan lage for hånd, og at det fremdeles finnes folk som faktisk gjør det. Noe som er lett å glemme i et samfunn hvor det meste i bunn og grunn er masseprodusert.

Kunne godt tenke meg å vinne sminkepungen slik at jeg kan ha en konkret påminnelse hjemme om at man kan om man bare vil (og orker) ! :)

Anna S.

01.08.2010 kl.18:45

Thank you for the opportunity to win, Ingrid! I've been following your blog for a few months already as I just love your work. That little purse is just darling and in my favorite colors! I live part time here in Norway with my Norwegian partner but I am not confident enough to write the language yet :)

Guro

01.08.2010 kl.18:59

Hei!

Grattis med 200 000! Jeg har fulgt bloggen din siden august (altså ett år i dag, hihi), og den er en av tre blogger jeg følger tett :-)

Jeg følger den pga at den er proppfull av inspirasjon! Jeg synes det er superartig å se alt det fine du lager, enten det er noe helt nytt og spennende, eller din egen versjon av eksisterende produkter. Jeg følger også bloggen fordi det du lager er gjenbruk, noe jeg også driver med.

Det jeg liker aller best er at den har hjulpet på min egen skapelyst, du har rett og slett en smittende kreativitet og arbeidsglede. Hurra!

(De eneste tipsene jeg har til hvordan å gjøre bloggen bedre, er å oppdatere enda oftere, og ved å lage de nyyydelige kjolene dine i stor-pie-størrelse! Type 20 år :-) Ellers sier jeg bare loves it, all of it).

Takk <3

Pia

01.08.2010 kl.19:20

Jeg beundrer det du lager - mye fordi jeg har null talent sjøl. Det jeg personlig ser mest på, er alle barnekjolene dine. Du er flink til å kombinere kule farger og stoffer, og jeg tror egentlig jeg kunne tenkt å kjøpt alle sammen.

Og det var i din blogg jeg oppdaga de fantastiske bordkortene, formet som spåer. De gjorde stor suksess i Hennys navnefest!

Jeg har veldig lyst på den sminkepungen fordi jeg trenger en sminkepung. Og den var kul. Som alt annet du lager.

Ha en flott søndag og alt det derre der.

Rebecca

01.08.2010 kl.20:07

Jeg er først og fremst innom bloggen fordi det er billigere enn å titte i butikken. Er jeg på pryd ender jeg alltid opp med å kjøpe noe jeg ikke har råd til, men på bloggen kan jeg bare lengte etter alt det fine jeg har lyst på. Jeg ser også etter inspirasjon i bloggen, men det mest åpenbare er nok at jeg blir så glad av alle de fine fargene, og alt det fine du lager.

Er det en ting jeg skulle ønske, så er det at jeg hadde ei lillesøster å kjøpe barnekjoler til, eller at de rett og slett var store nok til at jeg kunne fått dem på meg. :-)

lise

01.08.2010 kl.20:33

Jeg liker bloggen din veldig godt, og det er vel først og fremst fordi du lager utrolig mye fint. I tillegg synes jeg at du deler viktige tanker og refleksjoner innimellom.

Siden du har laget forretning av hobby (og utdanning, for all del), er det spesielt moro at det går så bra med markedsføringen gjennom bloggen - og sikkert gjennom facebook også.

Sommerklem fra inspirert Lise

Hege

01.08.2010 kl.20:56

Jeg følger bloggen din fordi jeg fikk to par øredobber av søsteren min i julegave, og jeg ble forelsket med en gang. Med i gaven var selvfølgelig et resirkulert visitt (?) kort av en grandiosa pakke, som blogg-linken din sto på. Jeg dro innom og ble veldig imponert, og samtidig glad. Liker å lese innleggene dine fordi jeg blir så inspirert og i godt humør : )

Takk for mange smil : )

FrkAxelsson

01.08.2010 kl.22:35

Utrolig fin sminkepung! Passer meg perfekt! Min gamle er slitt og burde absolutt byttes ut! ;)

Jeg er innom bloggen din fordi jeg liker at du jobber med gjenbruk veldig godt og det er inspirerende å se hvordan du gjør det! Du er både kreativ og dyktig! Liker hvordan du bruker farger og mønstrene, samtidig som du lager ting folk faktisk kan bruke :)

Jeg har ingen gode tips til hva du kan skrive mer om eller lignende, men håper jeg har en sjanse til å vinne den fine, ulta kule, funky sminkepungen allikevel!

Kine_axels@hotmail.com

Mettemor

01.08.2010 kl.23:13

Hei Ingrid! Håper sommeren din har vært god. Min har. Men vet du hva - min kjære, nye, fine, søte nøkkelpung ble mistet - med nøkler i, bare noen uker gammel! Jeg som aldri før har mistet en nøkkel! Jeg skulle gjerne likt å se "filmen" om nøkkelpungens vei ut av vesken min, for så å havne en mystisk plass, der jeg aldri har funnet den igjen!

-Mettemor-

Siv Annette

02.08.2010 kl.00:20

Jeg leser bloggen din fordi at jeg er så glad i din fantastiske kreativitet. Du inspirerer meg masse, og jeg er så inderlig glad i pengpungen min, så glad i den at jeg tør ikke å bruke den rett og slett! Vet ikke om du husker den gamle kulturmelk kartongen med blåklokker på? Den har jeg :) Derfor synes jeg at noen andre fine skal få vinne denne sminkepungen, jeg har allerede et flott Riddervold-produkt, og er strålende fornøyd med den :)

Siena

02.08.2010 kl.09:17

Gratulerer med utrolige tall! Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget bloggen din, men nå er jeg fast leser. Vanligvis leser jeg bare strikkeblogger - men din må jeg få med meg fordi det er så mange kule, inspirerende produkter, flotte bilder og delikat layout. Har veldig sans for gjenbruk, og håper å lære meg å sy selv for å kunne resirkulere stoff og plagg til barneklær.

Sminkepungen ønsker jeg meg fordi den er utrolig fin - og fordi jeg faktisk trenger den, min gamle er ødelagt.

Karoline

02.08.2010 kl.11:52

Gratulerer så mye med 200 000 treff på bloggen!

Jeg må ærlig inndrømme at hver gang jeg logger inn på bloglovin og ser at du har oppdatert blir jeg litt glad rett og slett fordi bloggen din er så inspirerende! Det er mange ganger jeg har tatt frem symaskinen og prøvd og lage noe selv, med ett heller dårlig resultat. Tihi : ) Men du kunne kanskje hatt noen innlegg hvor du viser hvordan du lager noe? Eller oppdatere litt oftere, har ikke mer og si om det jeg, du har rett og slett en nydelig blogg! Og hvorfor jeg burde vinne? : ) Jeg har ikke en sminkepung lengere og har forferdelig lyst på en av dine! : )

Phoebe

02.08.2010 kl.16:44

Jeg leser bloggen din av den grunn at du lager så mye vakkert

Oppsirkulerersken

02.08.2010 kl.18:08

Gratulerer så masse med bloggtreff-jubileum:-) Går ikke en mac-dag uten at jeg er innom altså. Jeg digger jippijei fordi den er lekker å se på, den har fint gjenbruksfokus, OG det du lager er snasent! Og forslag til endring har jeg ikke, for du kommer alltid med no nytt helt av deg selv du:-)

Eirinsurr

03.08.2010 kl.12:33

Først gratulerer masse! Også, jo jeg leser bloggen din først og fremst fordi den inspirerer meg masse. Du lager vakre, oftest små, ganske så yndige ting og det er så digg å vite at det er hjemmelagd og atpåtill av secondhand materialer oftest. Dette får den lille opprøreren i meg til å skrike, ned med forbrukersamfunnet og stå på! og også til å ville ha de fine tingene dine enda mer. Og sist men ikke minst synes jeg det her fantastisk og vite at dette er ditt levebrød, at det faktisk er mulig å ha dette som jobb. Det virker strålende, dog sannsynligvis slitsomt til tider. men altså, all ære til deg!

ja, også, og dette er ikke tull en gang, men jeg gikk faktisk inn hit for å se om du hadde laget noen nye sminkepunger, for jeg trenger det sårt! og denne var jo bare veldig søt.

nok ikke.-smisking-selvom-det-kan-se-sånn-ut. Ha en fortsatt fin dag :)

Emma Julie

07.08.2010 kl.04:56

Inspirasjon, dedikasjon, motivasjon. Det er tre ting jeg henter ut fra bloggen din.

Ved å se alt det nydelige du lager av gjenbrukte materialer, gir det meg inspirasjon til å saumfare "op-shops" etter etterlatte tekstiler, selv om jeg ikke har symaskin, og nok ikke kommer til å få det mens jeg er i australia. Likevel kjøper jeg i bøtter og spann i håp om å en gang kunne lage halvparten så fine ting som du gjør.

Dedikasjonen du legger ned i hver minste del av produktene, og at du tør å satse på dette 100%, gjør deg til en av heltene mine. Tenk å leve av hobbyen sin da? Det hadde vært helt fantastisk, noe som gir meg motivasjon til å fortsette med mine hobbyer ved siden av studiene, selv om de ikke gir noe tilbake riktig enda.

I tillegg er jeg forelsket i de herlige stoffene du bruker til produktene dine. Rett og slett herlig.

Groskro

07.08.2010 kl.18:19

Hei Ingrid og gratulerer med 200 000 treff på bloggen :-) Håper du har hatt en strålende og kreativ sommer :-) Jeg var innom Pryd da jeg var i Trondheim i vår, og fikk sett de fine kjolene du syr og alt det andre du lager - så kreativt og så fine stoffer!!

Ha en god helg - Groskro

g u r o

09.08.2010 kl.23:14

Hei! Eg veit at eg sannsynleg er for seint ute til å bli med i trekninga av denne herleg sminkepungen, men vil skrive til deg likevel!

Eg kikkar stadig innom bloggen din, og har deg på bloggrollen min, slik at det er lett å følge med på nye innlegg! Kjenner at eg "heiar på deg", kanskje fordi du får til det eg berre drøymer om - å kunne leve av å skape! :)

Likar så godt fargane, formene og idèane dine, og blir stadig inspirert. Ikkje til å herme, og ikkje nødvendigvis til å handle heller, men på den måten at dine ting får idèane mine til å boble, og det er så godt! Syns dette er eit av dei stoore poenga med blogginga; ikkje berre reklamere for seg og sitt, men dele gode idèar, engasjement og inspirasjon!

Takk for at du deler,

og LUKKE TIL med fortsettelsen!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits