siste ukes bruktfunnDet er ikke så lett å ta seg fri når man er sin egen sjef og ikke tjener et rødt øre med mindre man jobber mye. En uke med helt fri ble det likevel, med min samboers familie i Brønnøysund. Der ble det både en tur på loftet hos hans mormor og en bortgjemt bruktbutikk langs veien en tidlig søndagsmorgen. Muggen fra Egersund passet så godt med den røde kakeboksen. Den er full av bittesmå hvite trekløver, og skal brukes til noe sysaker tenker jeg. Silkebånd kanskje!Disse voksdukene er på grensen til skrot, hullete og flekkete til tusen. Men jeg skal klippe meg noen fine biter til skikkelig retro sykkelsetetrekk. Hyttefølelsen er det ingenting å si på!


DIsse gardinene var det ingen andre som ville ha fra mormorens loft. Syns det var kjemperart :-D


Nok en spenstig gardin!


Sist men ikke minst: svigermors lille kattepengpung. Kanskje plass til 50 kr i tiere, men på den tiden fikk man jo veldig mye for de pengene forsåvidt.

I tillegg til disse funnene har jeg samlet inn endel tekstiler fra tre snille damer i Trondheim som har donert etter en annonse jeg satte i Byavisa. Kanksje det kommer bilder senere :-) Har du gjort noen gode kupp i det siste?


4 kommentarer

Helene R

19.07.2010 kl.23:39

Å herreguud! kattepengepungen er jo helt fantastisk!

Ainur

20.07.2010 kl.09:01

Ble foreksla i kattepungen!!! smelt!

bente

20.07.2010 kl.18:03

Flotte funn! Likte veldig godt muggen :D Jeg har tenkt lenge at jeg må kjøpe meg et sykkelsetetrekk av deg snart, men det går liksom i glemmeboka hele tiden, hehe :P Jeg har et sånt bredt sykkelsete, passer de likevel?

Hanne

26.07.2010 kl.18:32

Ser for meg en fantastisk fin kjole av det grønne stoffet på bilde nummer tre:)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits