Grafiske abstinenser ;-)


Når det grafiske behovet melder seg liker jeg å leke meg med lapper og visittkort til businessen min. Denne gangen er det logoen som har fått en ny versjon. Jeg har også laget en "complimentary slip" som sendes med pakkene når folk bestiller ting av meg. Jeg tror ikke slike lapper er så vanlige i Norge, men er ofte en fast del av kontorpapirene til firmaene i utlandet. Disse lappene brukes til små håndskrevne beskjeder og takk for bestilling. Kjekt å ha så det hele blir gjennomført. Bildet over er skisser, under er ferdig logo og lapp.5 kommentarer

Ida Victoria

04.07.2010 kl.09:06

KJempestilig ny R!

Jeg tror det er ganske vanlig blant epla-selgere å skrive slike håndskrevne små lapper. I alle fall gjør jeg det selv, og har fått mange epla-pakker med tilsvarende lapper :)

Novelty and Nowtion

04.07.2010 kl.09:26

Smart og lekker fargekombo!

shinedesign

04.07.2010 kl.09:39

Å så fint det ble, lekent og flott! Du er flink altså :-)

Oppsirkulerersken

05.07.2010 kl.21:55

Grattis med ny snasen logo!

Forøvrig; takk for en kjempelekker blogg, både innholdet og fremstillinga!

Jeg er ny i bloggverden og digger all redesignen og inspirasjonen jeg finner hos deg. Sjekk gjerne ut min spede begynnelse på http://oppsirkulerersken.blogspot.com. Da hadde jeg blitt glad!

:)Astrid

Airin

08.07.2010 kl.21:43

hei jeg har bestilt to kartonglommebøker:-)(fikk dem i går)

du er kjempeflink å lage ting og sånt

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits