Egenprodusert skråbånd og nye lapper!Etter å ha lært meg å sy på skråbånd først nå i 2010 er jeg bitt av basillen! Og da jeg fant en aldri så liten toolStoff og Stil måtte jeg prøve meg på et egenprodusert bånd. Lettere sagt enn gjort, men øvelse gjør mester!


Her er skråbåndsfolderen. 2,5 cm, noe som er et ganske bredt skråbånd, men jeg tenker skal det være så skal det være!Rullet det ferdige skråbåndet mitt opp på en gammel pakke, heldigvis fikk jeg mye mer enn 5 meter når jeg først satte i gang :-)
Slik blir den ferdige bredden.


Lyst til å prøve deg du og? Jeg brukte denne fremgangsmåten. Hadde tenkt å ta denne, men selv om det sikkert går raskere var det litt forvirrende :-)Grafisk Designeren fikk nytt oppdrag idag (meg selv altså); nye baksider til prislappene jeg bruker på kjolene. Jeg liker å blande den strenge, litt firkantede firmaskriften min med håndskrift / løkkeskrift, og idag ble det akvarellmalte roser i tillegg. Sommer kommer!

3 nye is-brosjer har også sett dagens lys! Jeg har en selv som jeg bruker året rundt, og får alltid masse kommentarer og skryt, så jeg har lenge hatt planer om å lage noen for salg. Disse tre har ikke helt fått bestemt salgssted enda, men prisen er 195kr, og om noen ønsker seg en er det bare å si fra :-) Is-varianter med ispinne kommer også etterhvert.


En lurkjikk på kjole #39 - bilder kommer i morgen når det blir dagslys igjen :-)


2 kommentarer

Ainur

02.06.2010 kl.23:13

åh hadde det ikke gått an å lage slike isbrosjer som kjøleskapsmagnet?? DET FIKK JEG LYST PÅ :D:D

shinedesign

03.06.2010 kl.20:39

Du er bare SÅÅÅ flink! Isbrosjene er superfine og jammen er du en flink grafisk designer også! Nydelig alt sammen!!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits