and the winner is:Da var konkurransen over for denne gang! Hele 70 påmeldte! Jeg orket ikke lage lapper denne gangen, men lot Random.org plukke et tall. Den heldige vinner var kommentar #19! Og det viste seg å være HEGE! Gratulerer Hege! Send meg en mail med adressen din så kommer det pakke i posten! :-)

Premien: Tøykurv laget av mammas gardiner, Sminkepung laget av et slips, to kartonglommebøker og en lommebok sydd av et skjerf. Gjenbruk over heile linja og trivsel :-) ps: de to utklipte flyvertinnene er ikke med i pakken ;-)


5 kommentarer

mrs.Crowli

20.04.2010 kl.15:29

Grattulerer:) he he... Synd med de to flyvertnnene!

Guro

20.04.2010 kl.16:45

Grattis, og akk og ve for oss andre :-) :-(

Hege

20.04.2010 kl.18:46

Og hurra for meg!! Er stråålende fornøyd (selv om flyvertinnene ikke er med!) :-) Har sendt deg adressen min via epla ;)

Tuuuusen takk! :-)

Kristine

21.04.2010 kl.08:07

Hei :-) har brukt vanlig vatt på rull..og så har jeg bare dampet det hele flatt. Funket veldig bra! Og så viselin da. Hehe...mange som syns det var rart vi solgte den. Men, selv om den var helt nydelig å se på så hadde den noen "mangler"...uteplass/verandre f.eks. Og så var den virkelig ISKALD om vinteren...4 m takhøyde er ikke bare bare når det er 20 minus ute! Dessuten klør vi i fingrene etter å pusse opp igjen og sette nye ideer ut i livet :-D Vi vant faktisk en budrunde i går, på en leilighet vi virkelig håper blir vår. Men, det er TOBB-leilighet..så tør ikke juble eller annonnsere noe som helst før forkjøpsretten er ferdig prøvd ;-) hva med dere? på flyttefot?

Lisbeth

21.04.2010 kl.16:41

Gratulerer med konkurransen ;)

Fikk passetuiet jeg bestilte av deg i posten idag ;) kjempe fin, veldig fornøyd !

Takk :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits