Merkelapper på plassMed klær til salgs måtte jeg ha nye merkelapper. Størrelser og vaskeanvisninger må på plass, så da fikk jeg utfoldet meg med mine grafisk design-ferdigheter i kveld. Så har jeg funnet ut at jeg vil nummerere kjolene også, slik jeg gjør med lommebøkene (det er forresten blitt over 1800 av dem nå!). På baksiden av lappene har jeg limt illustrasjoner fra en plakat jeg fikk i Frankie (verdens beste blad fra Australia som jeg abonnerer på ♥)
Her er de første 6 kjolene merket og priset med info om materialer, vasking og størrelser :-) Har fått tak i søte små trehengere også, så nå er de klare for butikklivet!


5 kommentarer

bente

19.03.2010 kl.23:29

Kjempefine! Både kjolene og lappene ;) Du er superflink! Skulle nesten ønske jeg hadde en ettåring nå ;)

Marit

19.03.2010 kl.23:48

Jeg liker de nye kjolene dine så godt! Kanskje jeg må begynne å produsere små knøtt slik at jeg kan kjøpe noen kjoler, hehe. Hysj, ikke si noe til Marius..... :))

sv: det med 200lappen var jo ren og skjær svindel. Da Erlend, en kompis av meg, jobba i en dagligvare ble han svindlet for en tusenlapp fra kassa nettopp grunnet veksel (kunden hadde masse lapper og forvirret E med mye telling og tok med seg mye mer enn han skulle veksle. triks.), derav min huskeregel når jeg står i kassa: aldri veksle med mindre det er småttsmått! Med naziMarit i kassa på Indiska fikk du ikke akkurat veksla tusenlappen din, foråsiesånn ;)

Men kanskje det er som Mette skrev, at jeg er så snill og grei at skjebnen bestemte seg for å være snill med meg akkurat den dagen. Alt skjedde jo på en og samme dag. Ganske spesielt.

Men igjen, skal gruble på det med kjolekjøp, altså.. hm hm hm ;)

Mica

20.03.2010 kl.12:16

kjempefine!!!!! Du burde solgt slike på Epla, dvs, laget et design, solgt det, og personifisert etter kundens ønsker. :O) Hadde nok tjent litt på det, for har ikke sett andre som har komt på ideen enda, og mange som trenger merkelapper og visittkort you know :O) Ha en nydelig helg :O) Mica

Groskro

21.03.2010 kl.10:31

Hei Ingrid! Jeg fikk et tøy-kurv sett som du har lagd til bursdagen min med Mettemor. De er så fine, og jeg har avbildet det på bloggen. Jeg er imponert over kreativiteten, men du bruker så fine stoffer, voksduker og farger også! Ha en fin søndag. Gro :-)

Mettemor

21.03.2010 kl.18:23

Du er så flink, Ingrid! Kjolene er knallfine.

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits