Emily RyanJeg blir alltid glad når jeg finner ting på Etsy som er skikkelig kvalitet og design, og Emily Ryan er virkelig en kunstrner med tekstil. Skulle gjerne hatt den grå kåpekjolen på det nederste bildet, men den finnes bare i svart og str S/M. Sukk! 1300kr må ansees ganske rimelig for slik design mener jeg. Også skulle jeg ønske jeg var like flink :-D


8 kommentarer

Creativbolig

09.03.2010 kl.16:45

Ååå den kåpen der var kjempe fin!! :) Jeg skal til Trondheim i helgen, hvor kan jeg evnt få kjøpt denne?

-Kine.

Silje Silje

09.03.2010 kl.16:57

Med litt trening blir du jo like flink! :D No problemo.

Ingrid R

09.03.2010 kl.18:12

Creativbolig: Kåpen er til salgs i Emily Ryans Etsy-butikk som du kommer til når du trykker på navnet hennes. Ikke i Trondheim dessverre :-)

Silje: No problemo du lizzm ;-D Er vel en grunn til at folk studerer fashion i årevis, på samme måte som typografi og grafisk design er et eget fag. Kan vel ikke være like flink til alt mulig, men du er søt :-)

Scandinavian Retro

09.03.2010 kl.19:00

Det er ikke ofte at jeg 'faller pladask' for klær, men disse må jeg si at er i en klasse for seg! Tror jeg må se litt nærmere på klærne til Ms. Ryan. Takk for tipset. Forresten, med det samme jeg legger igjen en kommentar på bloggen din: Jeg blir helt imponert over arbeidet ditt og av alt det du lager- og fargekombinasjonene er helt fantastiske!

Ingrid Riddervold

09.03.2010 kl.20:12

Tusen takk :-)

Silje Silje

10.03.2010 kl.14:36

Men nå synes jeg de aller fleste som har tålmodighet og greier å få sammen stoffstykker til å bli klær er flinke da ;)

Vaniljekesam har jeg smakt. Og når jeg tenker over det hadde det sikkert vært smæshing på pannekakene ja!

Maria

10.03.2010 kl.17:30

Forelsket i kjølen på det dredje bildet..... Dessverre er det ikke mye plass for personlige innkjøp for tiden.... Men jeg må vel sjekke hennes Etsy butikk med en gang! Kan jeg spørre deg om noe forresten? Jeg vil gjerne ha en Epla knapp på sidemenyen på bloggen min men vet ikke hvordan man gjør det.... Etsy og bloglovin hadde ferdige widgets så det var bare copy-paste... Men med Epla er det helt annerledes.... Flere anbefalte å legge et bilde på sidemenyen og linke til Epla men jeg kan ikke gjøre det heller.... Noen ganger føler jeg meg så dum..... Huff! Jeg skal være takknemlig hvis du kan hjelpe meg litt... Ha en kjempefin og kreativ kveld! Klem!

Mariel Alexandra

13.03.2010 kl.12:12

Skulle mer enn gjerne hatt den jeg og! Fantastisk design!!!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits